Viihde

F1-supertähden kohuvaimo löysi uuden rakkaan – Helvetin enkeleihin kuuluvalla miehellä hakaristitatuointi ja rikostausta

Julkaistu:

Suhdekohu
Cora Schumacher tapailee saksalaislehtien mukaan päästä varpaisiin tatuoitua muskelimiestä, viitisen vuotta nuorempaa Lenoxia.
Ralf Schumacher oli yksi formula 1 -maailman kuumimmista nimistä 2000-luvun alussa. Saksalaiskuljettaja tapasi tulevan vaimonsa Coran vuonna 2001, ja pari avioitui seuraavana vuonna.

Schumacher ajoi viimeisen F1-kautensa vuonna 2007, ja huhut Schumacherin ja hänen vaimonsa ongelmista alkoivat muutama vuosi myöhemmin.
Vuonna 2015 useat eri tiedotusvälineet uutisoivat parin viimein eronneen, jonka jälkeen he kävivät läpi mutkikasta eroprosessia, jota seurattiin sivusta sekä Saksassa että muualla maailmalla.

Pariskunta taisteli silloin teini-ikäisen poikansa Davidin huoltajuudesta sekä Rheinlandissa sijaitsevasta talosta. Cora sai oikeuden päätöksellä tuolloin kuusi miljoonaa euroa entisen miehensä 100 miljoonan omaisuudesta ja heidän kotinsa Bergheimissa.


Kohussa jos toisessakin rypenyt Cora Schumacher, 42, nousi jälleen otsikoihin muutama kuukausi takaperin, kun kävi ilmi, että hän tapailee kansainvälisen moottoripyöräkerhon Helvetin enkeleiden jäsentä, 36-vuotiasta Lenoxia. Asiasta uutisoi muun muassa saksalaislehti Bild, jonka mukaan miehellä on myös rikostaustaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uutinen pöyristytti saksalaisia muun muassa siitä syystä, että muskelimiehen vasempaan käteen on tatuoitu hakaristi. Hakaristiä ei ole luvallista näyttää julkisesti Saksassa. Cora on puolustellut kumppaninsa tatuointia Bildin mukaan sillä, että se on monissa kulttuureissa onnen symboli.

Cora julkaisi vastikään yhteiskuvan rakkaansa kanssa omalla Instagram-tilillään.
Suhdesoppa sankkeni entisestään vuoden vaihteessa, kun esiin astui nainen nimeltään Kira, joka väitti itseään Lenoxin kumppaniksi ja syytti Coraa miehensä varastamisesta.

Bild kertoo toisessa artikkelissaan, kunka Kira julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän kertoi olevansa tatuoidun Lenoxin vaimo. Mies kiisti lehdelle olleensa koskaan naimisissa.

– Minulla ei ole mitään tekemistä kyseisen naisen kanssa ja en ole velvollinen ilmoittamaan exälleni uusista parisuhteistani, Lenox kommentoi lehdelle.


Ralfin ja Coran 17-vuotias poika David debytoi viime keväänä Formula 4 -sarjassa. Ralf Schumacher on koomaan vaipuneen Michael Schumacherin pikkuveli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt