Hollywoodin seksipommi Margot Robbie lomailee Suomessa! Julkaisi romanttisen kuvasarjan komistuksen kanssa: fanit ihmeissään - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywoodin seksipommi Margot Robbie lomailee Suomessa! Julkaisi romanttisen kuvasarjan komistuksen kanssa: fanit ihmeissään

Margot Robbie lomailee puolisoineen Suomen Lapissa.

Hollywood-näyttelijä Margot Robbie viihtyy monien muiden kansainvälisten tähtien tapaan lumivalkoisten hankien keskellä.

4.1.2019 11:32

Näyttelijä Margot Robbie, 28, joka tuli tunnetuksi hittielokuvasta Wolf of Wall Street, lomailee Ilta-Sanomien tietojen mukaan Suomen Lapissa. Matkaseurana Hollywood-tähdellä on puoliso Tom Ackerley, 29.

Robbie julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan valkoisten hankien keskeltä. Ensimmäisessä kuvassa ovat Robbie ja Ackerley yhdessä. Pari on pukeutunut lämpimästi talviseen säähän.

  • Voit selata kuvia sen päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.

– Lapissa, Robbie ilakoi kuvatekstissä lumiukkoemojien säestämänä.

Toisessa kuvassa näkyy selvästi Kaunispään tunturihuipun näköalatorni lumen peitossa. Näköalatornista on upeat maisemat Urho Kekkosen kansallispuistoon, Hammastunturin erämaa-alueelle ja Sompion luonnonpuistoon. Kaunispään huippu kuuluu Saariselän tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Robbie ja Ackerley ovat siis päässeet Lapin upeiden maisemien makuun.

Margot Robbie Mary Queen of Scots -elokuvan ensi-illassa joulukuussa 2018.

Kolmannessa kuvassa näkyvä maisema on Kakslauttasen lomakeskuksesta, joka on julkkisten suosiossa. Lumisen maisemakuvan alalaidassa voi nähdä Kakslauttanen Arctic Resortin kuuluisat lasi-iglut, joissa niin kotimaiset kuin kansainväliset julkkikset ovat yöpyneet mielellään.

Robbien kauniit kuvat Lapista ovat keränneet ihastelevia kommentteja näyttelijän faneilta. Moni kertoo unelmoivansa Lapin kauniista maisemista. Joukossa on myös muutama matkailuvinkki. Fanit ovat myös yllättyneet Robbien eksoottisesta matkakohteesta.

– Missä olet? Antarktiksella? kysyy eräs.

– Tämän vuoksi Suomi on toivelistallani paikoista, joihin matkustaa, hehkuttaa eräs kommentoija.

– Olin juuri tuolla! Mene katsomaan huskyja!

– Kaunista, tuo on unelmaa!

Kakslauttanen Arctic resort on julkkisten suosiossa.

Hollywoodin supertähti

Margot Robbie on australialaissyntyinen näyttelijä, joka on yksi tämän hetken kuumimmista Hollywood-nimistä. Hän nousi suursuosioon roolistaan suosikkielokuvasta The Wolf of Wall Street. Elokuvassa Robbie näyttelee Leonardo DiCaprion roolihahmo Jordan Belfortin Naomi-puolisoa.

Sittemmin hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Suicide Squad ja I, Tonya. Tuoreimmassa elokuvassaan Mary Queen of Scots hän näyttelee kuningatar Elisabet I:tä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?