Saara Aallon Dancing On Ice -kilpakumppani väittää laihtuneensa harjoitusten myötä – Outo muutoskuva sai fanit raivoihinsa: ”Niin photoshopattu”

Julkaistu:

Yleisö syyttää Gemma Collinsia laihtumisensa liioittelusta sosiaalisessa mediassa.
Saara Aalto on yksi Iso Britannian uuden Dancing On Ice -tuotantokauden kilpailijoista. Nyt kilpakumppani Gemma Collins, 37, joka on Britanniassa tuttu The Only Way Is Essex -sarjasta, on antanut ymmärtää laihtuneensa Dancing On Ice -treenien tuloksena.

Tuoreet kuvat Collinsin uuden vuoden vietosta kuitenkin kertovat fanien mukaan muuta. Collinsin on syytetty käyttäneen Photoshopia figuurinsa hoikistamiseen sosiaaliseen mediaan lisäämissään kuvissa.
– Come on! Tämä on niin photoshopattu. Kuvat hänen show’staan tänään todistavat sen.

– Kun vain oikeasti näyttäisit tuolta.

– Näin sinut muutama päivä sitten, etkä silloin ollut tämän kokoinen.

– Jos haluat laihtua, tee se. Älä teeskentele. Se saa sinut näyttämään todella typerältä.

Tosi-tv-tähti Collins paljasti The Sun -lehdelle viime kuussa laihtuneensa kaksi kokoa aloitettuaan treenit ohjelmaa varten. Myös Collinsin Instagram-kuvista voisi päätellä hänen hoikistuneen merkittävästi.


Collinsin seuraajat ovat kuitenkin eri mieltä. Moni on sitä mieltä, että Collins näyttää Instagram-kuvissaan merkittävästi hoikemmalta kuin tuoreissa uuden vuoden kuvissa, joissa Collins esiintyy kurveja korostavassa valkoisessa mekossa. Kuvissa Collins poseeraa poikaystävänsä James Argentin, 31, kanssa.

Hittiohjelma nähdään Suomessa

Uusin brittien Dancing On Ice -tuotantokausi alkaa Jimillä 13. tammikuuta alkaen sunnuntaisin kello 20. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Aalto kilpailee ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa yhteensä yhtätoista muuta paria vastaan.


Ensin Aalto otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa Hamishin kanssa viisi tuntia päivässä. Tiukan treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

Aalto ei suinkaan ole ainoa suomalainen, jonka puolesta jännittää Dancing on Ice -kisassa. Jäällä nähdään myös suomalainen ammattilaisluistelija Alexandra Schauman, joka luistelee yhdessä Strictly Come Dancing -ohjelmassa useana vuonna tanssinopettajana toimineen James Jordanin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt