Aviciin tyttöystävä rikkoi hiljaisuuden koskettavalla kirjoituksella – julkaisi ennennäkemättömiä kuvia edesmenneestä rakkaastaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Aviciin tyttöystävä rikkoi hiljaisuuden koskettavalla kirjoituksella – julkaisi ennennäkemättömiä kuvia edesmenneestä rakkaastaan

Avicii menehtyi 20. huhtikuuta.

Julkaistu: 2.1.2019 21:52

Avicii menehtyi 20. huhtikuuta 2018. Tereza on muistellut parin suhdetta tuon jälkeen vain kerran.

Tähti-DJ Aviciin kuolema järkytti maailmaa huhtikuussa 2018. Vain 28-vuotias Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling oli tuolloin matkalla Omanissa.

Suru-uutisen levitessä maailmalle tähden ystävät, tutut ja ex-tyttöystävät yltyivät muistelemaan nuorta tähteä. Viikko kuolinuutisen jälkeen esiin astui Tereza Kačerová, joka kertoi Instagram-tilillään olleensa Aviciin tyttöystävä.

Kačerová julkaisi tilillään pitkän ja riipaisevan kertomuksen sekä kuvia, jossa hän valotti suhdettaan maailmantähteen. Hän kuvaili yksityiskohtaisesti asioita, joita hän kertoi tehneensä tehneensä yhdessä Aviciin ja Kačerován pienen pojan kanssa.

Julkaisunsa jälkeen Kačerová vaikeni parin yhteisestä elämästä. Nyt hän on julkaissut Instagram-tilillään kaksi yhteiskuvaa Aviciin ja poikansa kanssa. Uudenvuodenpäivänä julkaistujen kuvien yhteyteen hän on lisännyt haikean kirjoituksen.

  • Kuvia voi selata sen päälle ilmestyvistä nuolista.

– 2019. Ajoin moottoripyörällä Hanoista Ho Chi Minh Cityyn (Saigoniin) meidän molempien puolesta. Olisimme viettäneet matkan nauraen yhdessä. Sen sijaan, vietin tuon ajan käsitellen kuolemaasi.

– En koskaan unohda sinua, mutta olen päästämässä irti, hän jatkoi.

Kuvat on Kačerován mukaan ottanut Aviciin ystävä ja valokuvaaja Sean Eriksson.

  • Viikko muusikon kuoleman jälkeen Kačerová julkaisi videon parin yhteisistä hetkistä.

Avicii kuuluu 2000-luvun suurimpiin EDM-tähtiin. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2011 ilmestyneellä Levels-hitillään. Avicii lopetti keikkailemisen vuonna 2016, mutta jatkoi musiikintekoa.

Aviciin on aiemmin arvioitu tahkonneen urallaan jopa lähes 70 miljoonan euron omaisuuden. Hän lahjoitti siitä suuria summia hyväntekeväisyyteen.

Aviciin jäljelle jääneen, reilun 22 miljoonan omaisuuden perivät hänen vanhempansa.

Aviciin kuolema oli itsemurha. Hänen vanhempiensa ja sisarustensa medialle lähettämässä kirjeessä avattiin hieman tähden kuolemaa ympäröineistä olosuhteista.

– Nyt hän ei jaksanut enää. Hän halusi rauhan. Tim ei ollut tehty sitä koneistoa varten, johon hän joutui, hän oli tunteellinen poika, joka rakasti fanejaan, mutta vältteli parrasvaloja, kirjeessä kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?