Perheenäidin rinnat ovat niin suuret, että iho repeilee – havittelee silti kookkaampaa etumusta: ”En halua olla mikään keskiverto tavis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Perheenäidin rinnat ovat niin suuret, että iho repeilee – havittelee silti kookkaampaa etumusta: ”En halua olla mikään keskiverto tavis”

Glamourmallina työskentelevä perheenäiti pitää ”äitityyliä” pahimpana mahdollisena.

Perheenäiti Ava Van Rose on ehtinyt juhlia Lontoossakin.­

2.1.2019 20:30

Glamourmallina uraa luova irlantilainen perheenäiti Ava Van Rose on vienyt ulkonäkönsä muokkaamisen äärimmilleen. 26-vuotias perheenäiti on oikealta nimeltään Bridget Byrne, mutta on vaihtanut nimensä glamouria henkiväksi Ava Van Roseksi.

Dublinista kotoisin oleva Rose on kolmen lapsen äiti, mutta haluaa omien sanojensa mukaan välttää viimeiseen asti ”äitimäistä” tyyliä. Tämän takia hän on suostunut lukuisia kertoja kirurgin veitsen alle.

Roselle on tehty kaksi isoa rintojensuurennusleikkausta, kaksi pakaraleikkausta sekä selän ja vatsan rasvaimu. Lisäksi hänelle on tehty monia pienempiä operaatioita.

Nyt nainen osallistuu Mirrorin mukaan amerikkalaiseen tv-ohjelmaan nimeltä Botched, jossa seurataan kauneuskirurgiaan hurahtaneita henkilöitä. Ohjelmassa Rose paljastaa kärsivänsä hänelle tehtyjen kauneuskirurgisten toimenpiteiden seurauksista.

– Minulle on alkanut tulla repeämiä rintojeni sivuille, hän sanoo.

Tästä huolimatta Rose on valmis hyppäämään koska tahansa uudelleen kirurgin operoitavaksi.

– Haluan vielä isommat. Minulle on tärkeää, että vartaloni on aina viimeisen päälle, koska otan paljon kuvia, hän selittää ohjelmassa.

Vaikka Rose on itsekin kolmen lapsen äiti, hän kertoo tekevänsä kaikkensa, jotta hän näyttäisi mahdollisimman vähän ”äidiltä”.

– En halua näyttää äidiltä. En halua näyttää siltä, että minulla olisi lapsia, hän toteaa.

– Minun mielestäni äitivartalo ei ole viehättävä, eikä ollenkaan minun juttuni. En ole tyylitön. Olen laiha ja upea, Rose sanoo.

Nainen kertoo halunneensa tehdä vaikutuksen irlantilaisiin seurapiireihin, ja hioneensa siksi ulkonäköään viimeiseen asti.

– En halua olla mikään keskiverto tavis. Haluan olla Irlannin tunnetuin julkkis, hän täräyttää.

Naisen menneisyydessä on brittilehden tietojen mukaan muutama synkkä pilvi, sillä Rosella on kaksi ehdonalaista tuomiota. Tuomiot tulivat Rosen purtua ja raavittua ex-poikaystäväänsä vuonna 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?