Viihde

Toukokuussa eronnut Leo-Pekka Tähti julkaisi kuvan uuden rakkaansa kanssa – tässä on kuvankaunis Katja

Julkaistu:

romanssi
Paraurheilutähti juhli uutta vuotta romanttisissa tunnelmissa.
Paraurheilutähti Leo-Pekka Tähti juhlistaa Instagramissa vuoden vaihtumista romanttisen kuvan merkeissä. Tähti, 35 vuotta, poseeraa kuvassaan uuden rakkaansa Katjan kanssa. Kuvasta kertoi ensin Seiska.

– Happy New Year! Quality time with my love, kirjoittaa Tähti (suom. Hyvää uutta vuotta! Laatuaikaa rakkaani kanssa).

Suomen tunnetuin paraurheilija on voittanut pyörätuolikelauksessa peräti viisi paralympiakultaa sekä lukuisan määrän muita arvokisamitaleja. Yksityiselämän puolella on ollut tänä vuonna tuulisempaa. Tähti jätti avioerohakemuksen käräjäoikeuteen viime toukokuussa.

Sandra-vaimo ja Tähti ehtivät olla yhdessä useita vuosia. Kihloihin he menivät vuonna 2013, ja naimisiin pari vuotta myöhemmin.
Tähti kertoi eroprosessistaan IS:n haastattelussa viime elokuussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kilpaileminen ja harjoitteleminen ovat olleet hyvää lääkettä eroprosessin aikana. Kun on saanut koko ajan tehdä sitä, mistä tykkää, päätä ei ole tarvinnut laittaa pensaaseen. Urheilu on hyvää terapiaa kaikenlaisiin murheisiin, koska urheillessa ajatukset pystyy helposti siirtämään kokonaan toisaalle, Tähti sanoi.

– Tunnen itseni näin EM-kisojen alla vahvaksi. Eromme ei siis ole millään tavalla vaikuttanut itse urheilemiseeni. Duuni on tuntunut samanlaiselta kuin ennenkin, ja ylipäätään en koskaan anna yksityiselämäni asioiden vaikuttaa oman ammattini harjoittamiseen, hän jatkoi.


Joulukuussa ratakelaaja vieraili Linnan juhlissa, mutta ilman uutta naisystäväänsä. Hän sanoi ISTV:n suorassa lähetyksessä, että Linnan juhlien visiitti jää tällä kertaa hänen osaltaan pikaiseksi piipahdukseksi.

– Jatkot jäävät tänään näkemättä. Minulla on aamulla lento takaisin Espanjaan, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt