Viihde

MTV: ”Normaalipainoista naista” etsinyt Maajussi-Mauno liittyi tv-sarjan jälkeen Tinderiin – lopputulos ei ollut sellainen kuin hän olisi toivonut

Julkaistu:

maajussille morsian
Perniöläinen Mauno kertoo MTV:n haastattelussa nykykuulumisiaan.
36-vuotias perniöläinen Mauno osallistui viime syksynä tv:ssä esitettyyn, suosittuun Maajussille morsian -ohjelmaan rakkauden löytymisen toivossa.

MTV3-kanavan suosikkiohjelma päättyi Maunun kannalta siinä mielessä ikävästi, että hän ei lopulta löytänyt naisten joukosta itselleen sopivaa morsianta.

Isovanhempiensa vanhalla maatilalla asuva Mauno viljelee sokerijuurikasta ja viljoja. Hän tekee lisäksi töitä it-asiantuntijana.

MTV kertoo nyt sivuillaan, että Maunu on edelleen villi ja vapaa sinkkumies.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ohjelman jälkeen liityin Tinderiin, mutta enpä ole siellä jaksanut oikein kenellekään kirjoitella, Maunu sanoo haastattelussa.

Nettideittailu ja sinkkuelämä noin ylipäätään suositun tv-sarjan jälkeen ei ollutkaan ihan sitä, mitä Mauno toivoisi.

– Painetta tuli siitä, että mielellään olisi kaikille halunnut vastata, muttei kuitenkaan haluaisi hirmu suoraan sanoa, että hei ei nyt kuitenkaan, katsotaan joskus myöhemmin. Liikaa tuli kerralla, kivempi on ottaa ihan rauhassa, hän selittää MTV:lla.

Kertoi tiukoista kriteereistään tv:ssä

Mauno sanoi tv-ohjelmassa avoimesti, että hänellä on varsin tiukat kriteerit morsianehdokkailleen. Hän harmitteli tv-ruudussa sitä, että ei ole onnistunut ihastumaan kunnolla oikein kehenkään.

Kun Mauno näki ohjelman alussa hänelle osoitetun kirjenivaskan, pino tuntui Maunosta liian pieneltä. Vaihtoehtoja ei tuntunut olevan riittävästi.

Ohjelman juontajana toimiva Vappu Pimiä huomautti, että Maunolla oli hyvin tiukat kriteerit naiselle, jollaista hän etsi elämäänsä. Mauno sanoi esittelyvideossaan toivovansa ”normaalipainoista naista”.

– Joo, minulla oli aika tiukat kriteerit. Se on näköjään vaikuttanut, Mauno myönsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt