Viihde

Käsittämätön Instagram-trendi leviää – paljastava bikinikuva edustaa muotia pahimmillaan, mutta siihen kertyi salamannopeasti yli 7 miljoonaa tykkäystä

Julkaistu:

instagram-kuvat
Kardashian-Jennerin julkkisperheen siskokset aloittivat jälleen älyttömän Instagram-trendin.
Kuvapalvelu Instagramissa leviää tänä talvena erikoinen ja tavallisen ihmisen silmiin varsin älytön trendi: nuoret naiset poseeraavat tulipalopakkasessa lumihangessa pelkissä uima-asuissa.

Instagramin megatähtiin lukeutuva mallikaunotar Kendall Jenner, 23 vuotta, julkaisi viime viikonloppuna kuvapalvelussa otoksen, jossa hän seisoo lumihangessa pikkuruisissa narubikineissä. Jaloissaan hänellä on laskettelumonot ja päässään karvahattu.

– V**tu että on kylmä, tiivistää teinien palvoma mallikaunotar kuvatekstissään.
Jennerin kuva keräsi kuvapalvelussa hurjat 7,4 miljoonaa tykkäystä. Hänellä on palvelussa 101 miljoonaa seuraajaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sen jälkeen niin ikään Kardashienin julkkisperheeseen kuuluva Kourtney Kardashian, 39 vuotta, julkaisi siskonsa jalanjäljissä bikinikuvan lumihangesta.

– Kopioin Kendallia, Kourtney iloitsi.
Ja kuinka sattuikaan, myös Kim Kardashian, 38 vuotta, julkaisi somessa vähäpukeisia kuvia lumihangesta. Hän laskee uudenvuoden-kuvassaan pulkalla mäkeä ystävänsä Paris Hiltonin kanssa.

Leideillä on pulkkamäessä yllään vain avonaiset iltapuvut.
Kardashianit ja Jennerit eivät ole ainoita julkkiskaunottaria, jotka ovat julkaisseet paljastavia kuvia pakkasesta.

IS kertoi aiemmin siitä, miten italialainen mallikaunotar Viola Valentina Vignali poseerasi Suomen Lapissa ulkona pelkissä alusvaatteissa ystävänsä kanssa. Kuva keräsi nopeasti paljon huomiota somessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt