Viihde

Maailmankuulu tv-tähti saa 50-vuotiaana lapsen poikkeuksellisella tavalla – ”Luulin, että tämä ei olisi ikinä mahdollista”

Julkaistu:

ilouutinen
50-vuotias Andy Cohen saa yksin esikoislapsen tieteen avulla.
Tv-persoona ja kirjailija Andy Cohen, 50, kertoi uutenavuotena CNN:n suorassa tv-lähetyksessä, että ensi vuosi tulee olemaan hänelle merkityksellinen vuosi, koska hän saa vihdoin oman pienen lapsen.

– Se on poika, enkä malta odottaa, että pääsen tapaamaan tämän pienen pojan, Cohen sanoi onnellisena juontajakollegalleen Anderson Cooperille.

Cohen saa lapsensa poikkeuksellisella tavalla, koska on homoseksuaali.

– Olen niin innoissani. En pysty ajatella nykyään enää mitään muuta kuin tätä. Lapsi syntyy sijaissynnyttäjän avulla, hän kertoi.
Juontaja kertoi lähetyksessä olevansa onnellinen siitä, että asiat ovat nykyään eri lailla kuin hänen nuoruudessaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Luulin, että tämä ei olisi ikinä mahdollista homomiehelle. Ja tässä me olemme vuoden 2019 kynnyksellä, ja mikä tahansa on mahdollista. Olen niin kiitollinen upealle sijaissynnyttäjälle, jonka kanssa teen tämän.

Cohen myönsi, että ei ollut valmis saamaan lasta vielä silloin, kun sijaissynnyttäjän käyttäminen tuli ensimmäistä kertaa mahdolliseksi Yhdysvalloissa. Hän täytti 50 vuotta vuonna 2018 ja kokee nyt olevansa enemmän kuin valmis perheen perustamiseen.

– Joillain ihmisillä kestää pidempään tulla tähän pisteeseen. Minulla se kesti näin kauan.

Hän iloitsi siitä, että hänen elämässään on paljon upeita naisia, jotka ovat antaneet hänelle apua ja vinkkejä pienen vauvan kanssa pärjäämiseen.


People-lehden mukaan Cohen kertoi ensimmäisen kerran perheenlisäyksestään 20. joulukuuta ilmestyneessä Watch What Happens Live with Andy Cohen -ohjelmassaan.

Silloin hän sanoi, että jos kaikki menee hyvin, hänestä tulee isä jo kuuden viikon päästä. Hän sanoi, että isyyden mahdollistivat vuosien tarkka harkinta, lukuisat rukoukset ja tieteen hyödyntäminen.

– Perhe on minulle tärkein asia maailmassa ja oman lapsen saaminen on jotain sellaista, jota olen halunnut sydämessäni koko elämäni. Näen mielessäni, että tästä tulee palkitsevin asia koko elämässäni, hän sanoi silloin.

Sijaissynnytys tarkoittaa, että nainen synnyttää lapsen toisen henkilön puolesta. Sijaissynnyttämistä on täydellistä ja osittaista. Täydellisessä sijaissynnytyksessä hedelmöitetty munasolu istutetaan sijaissynnyttäjän kohtuun. Osittaisessa sijaissynnytyksessä hedelmöitetään sijaissynnyttäjän oma munasolu.

Sijaissynnyttäminen on ollut laitonta Suomessa vuodesta 2007 alkaen. Yhdysvalloissa sijaissynnyttäminen on useimmissa osavaltioissa laillista, mutta kallista.

Ota kantaa

Pitäisikö sijaissynnytyksen olla laillista Suomessa?

Kyllä 71% Ei 29%
Ääniä yhteensä 12477

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt