Huippumalli näytti sometähdelle, kuinka poseerata näyttävästi bikineissä – ”The Fat Jewish” julkaisi kuvasarjan, joka todella hakee vertaistaan

Julkaistu:

Ratajkowski näytti sometähdti Josh Ostrovskylle, kuinka poseeraus bikineissä luonnistuu.
Emily Ratajkowski on työskennellyt jo yli vuosikymmenen mallimaailman huipulla. Vuosien varrella 27-vuotias huippumalli on oppinut poseeraamaan niin vaatteitta kuin ilman.

Gustavian rannalla Karibialla malli päätti näyttää esitellä kameralle pikkuruisia narubikineitään. Samat bikinit aiheuttivat Instagramissa aiemmin jo melkoisen kommenttisodan.
Tällä kertaa Ratajkowski ei poseerannut kuvissa yksin. Hänen vierellään keimaili sometähti The Fat Jewish, oikealta nimeltään Josh Ostrovsky. Ostrovskyn mukaan huippumalli opetti häntä poseeraamaan kameralle.

Ostrovskyllä on yllään pienenpienet farkkukangasta jäljittelevät uimahousut. Päässään hänellä on vaaleanpunaiset aurinkolasit. Kolmessa kuvassa mies yrittää vitsikkäästi kopioida huippumallin poseerauksia.
Voit selata kuvia painamalla kuvan päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.

– Teenkö tätä oikein, Ostrovsky kyselee seuraajiltaan kuvatekstissä.

Viihteen monitaituria seuraa Instagramissa yli 10 miljoonaa käyttäjää. Kuva on kerännyt yli 300 000 tykkäystä ja lähes 4 000 kommenttia.

– Nuo pöksyt tuovat todella esiin silmäsi.

– Kaksi seksikästä yksilöä, joilla on kuumat vartalot.

– Kuinka kauan harjoittelitte?

Emily Ratajkowski nousi julkisuuteen esiinnyttyään Robin Thicken rohkealla Blurred Lines -musiikkivideolla vuonna 2013. Videolla nähtiin vähäpukeisia naisia ja eroottisesti latautuneita kohtauksia.


Ratajkowski on poseerannut mallinurallaan useampaan otteeseen alastonkuvissa. Nykyään hän on suosittu sometähti Instagramissa. Hänellä on kuvapalvelussa yli 21 miljoonaa seuraajaa.


Josh Ostrovsky on amerikkalainen sometähti, näyttelijä, kirjailija ja yrittäjä. Hän on tullut tunnetuksi humoristisista ja sarkastisista julkaisuistaan kuvapalvelu Instagramissa.