Paula Vesala kommentoi Ylen raivon nostattanutta uudenvuoden lähetystä – artistin oikea esitys Senaatintorilla korvattiin tv:ssä - Viihde - Ilta-Sanomat

Paula Vesala kommentoi Ylen raivon nostattanutta uudenvuoden lähetystä – artistin oikea esitys Senaatintorilla korvattiin tv:ssä

Vesala esiintyi uudenvuodenaattona myrskyn keskellä. Suoritusta ei kuitenkaan esitetty tv:ssä.

Vesala esiintyi uudenvuodenaattona myrskyssä. TV:ssä näytettiin kuitenkin esityksen kenraaliharjoitus.

1.1.2019 16:19

Uudenvuoden vastaanottoa juhlittiin tänä vuonna myrskyisässä säässä Helsingin Senaatintorilla, jossa lavalle nousivat suomalainen indiesuosikki Vesta, Vesala-taiteilijanimellä esiintyvä Paula Vesala sekä DJ Orion. Tapahtumaa oli mahdollista seurata myös Ylen TV1:ssä, YleX-radiokanavalla sekä Areenan kautta verkossa.

Kaikki ei haastavista sääoloista johtuen mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Lähetystä kotisohviltaan seuranneet pettyivät pahasti, kun jatkoilla DJ Orionin sijasta tv:stä näytettiin tallenne vuoden 2017 Meidän Romanssi -sinfoniakonsertista. Peterburg-Konsert -sinfoniaorkesterin solisteina esiintyivät muun muassa Jari Sillanpää ja Tomi Metsäketo sekä venäläiset Elena Putina ja Larissa Lusta.

Ylen viestinnän päällikkö Jere Nurminen kertoi Ilta-Sanomille, että ohjelmakaaviota jouduttiin muuttamaan ja puolen yön jälkeen alkavaksi määrätty jatkolähetys perumaan myrskyn vuoksi.

Lisää mielipahaa aiheutti tv:katsojien keskuudessa se, että klo 23 alkaneen suoran konsertin sijaan Yle esitti tallenteen samana iltana kello 20 kuvatusta kenraaliharjoituksesta.

Nyt konsertissa esiintynyt Paula Vesala kommentoi illan tapahtumia Instagram-tilillään. Hänen mielestään esiintyminen myrskyssä oli varsin jännittävää, mutta tv-ruutuun se ei Ylen puolesta kelvannut.

– Eilinen Senaatintori! Aaaaah! Telkkarista lähetettiin kenraali koska sää oli niin hc, mutta itse veto myräkässä tuntui niin siistiltä! Mieletön tunnelma torilla, Vesala kommentoi.

Monet Vesalan paikan päällä olleista seuraajista kehuivat artistin live-esiintymistä kommenteissa. Jotkut harmittelivat, että näkivät tv:stä vain kenraaliharjoituksen.

– Harmi telkkarin välityksellä seuranneille, mutta se lumimyräkkähän teki yleisöstä katsottunakin show’sta vielä vähän siistimmän. Valot toimi vieläkin paremmin, kun heijastelivat lumihiutaleista, ja esimerkiksi haalareiden remmit lähti elämään tuulessa välillä ihan omaa elämää.

– Vesala oli ohjelmassa hyvä, muutoin surkein uudenvuoden lähetys Yleltä ikinä.

– Vaikuttava! Hieno show.

Paula Vesala esiintyi Senaatintorilla neonkeltaisessa asussa.

Myös Vesta laulatti kansaa uuden vuoden juhlinnassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?