Viihde

Sara Sieppi avautui tunteikkaasti raskaasta erosta – ei päässyt enää sängystä ylös: ”Saatoin purskahtaa itkuun jopa ruokaostoksilla”

Julkaistu:

Parhaillaan ”parisuhdematkalla” oleva Sara Sieppi kuvailee blogissaan kulunutta vuotta sekä äärettömän raskaaksi että opettavaiseksi.
Missikaunotar Sara Sieppi kirjoittaa blogissaan, ettei kulunut vuosi ole ollut ihan sellainen, mitä hän oli suunnitellut.

– Kun Bangkokissa tasan vuosi sitten ikimuistoisella dinnerillä kohotin onnellisen maljan (jos toisenkin) uudelle vuodelle 2018, en olisi uskonut, millaisen vuoden joudun käymään läpi, Sieppi avaa vuottaan tekstissään.

Sieppi yllätti syyskuussa ilmoittamalla erostaan näyttelijä-juontaja Roope Salmisen kanssa. Pari ehti olla yhdessä kolme vuotta ja he olivat yksi Suomen seuratuimpia julkkispareja.

Eron syyksi Sieppi kertoi sen, etteivät parin arvot kohdanneet, minkä vuoksi suhdetta oli mahdotonta ylläpitää. Sieppi ei tahdo julkisesti avata enempää eron syitä tai sitä, mitä nämä arvot olivat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Sieppi kertoo blogissaan havahtuneensa eron jälkeen lokakuussa siihen, ettei yksinkertaisesti päässyt enää sängystä ylös. Hän kirjoittaa joutuneensa perumaan sovittuja tapaamisia.


– Halusin olla vaan yksin ja viettää päivät kotona. Ajatus lähikauppaan menemisestäkin ahdisti minua. Huonoimpina päivinä en avannut edes verhoja.

Sieppi piilotti murheensa hymyn taakse, mutta lopulta paha olo oli liikaa.

– Saatoin purskahtaa itkuun jopa ruokaostoksilla tai ravintolaillallisilla, koska en pystynyt enää salaamaan huonoa oloa. Ymmärsin, että mitä enemmän toitotin itselleni, että kaikki on hyvin, niin kaikki meni vain huonommaksi. Tiesin vain sen, että jotain oli tehtävä, jos halusin saada oloni paremmaksi.
Sieppi kertoo ajatelleensa, että hänen hetken kadoksissa ollut elämänsä olisi taas päässyt käyntiin uuteen asuntoon muuton jälkeen.

– Muuton myötä itselläni alkoi kuitenkin aivan uusi prosessi ja välillä tuntui siltä, etten olisi koko eroprosessia missään vaiheessa käynytkään kunnolla läpi, vaikka kuukaudet ennen sitä olivatkin yhtä helvettiä.

– Muutamia viikkoja myöhemmin halusin vain päästä pois. Määränpäällä ei ollut niinkään väliä, kunhan se oli kaukana. Ostin lentoliput ja lähdin Aasiaan. Teki mieli paeta.

Sieppi kuvailee kulunutta vuotta äärettömän raskaaksi, mutta opettavaiseksi.

– Olen onnellinen tällä hetkellä siitä, että vuosi vaihtuu vihdoin ja pääsen jättämään tämän kaiken tuskan taakseni, Sieppi kirjoittaa ja kertoo aikovansa keskittyä vuonna 2019 enemmän itseensä.
Sieppi julkaisi sunnuntaina romanttisen sänkykuvan Instagramiin, jossa kertoi lähteneensä ”parisuhdematkalle”. Sieppi kertoi varanneensa matkan yhdessä ex-miehensä Salmisen kanssa, mutta päätti lähteä lopulta lähteä matkalle omin päin suhteen kariuduttua.
Myöhemmin selvisi, että Siepin kanssa matkalle lähti Miss Helsinki -kilpailun omistaja Rosanna Kulju.