Entinen huippumalli käytti yli 500 000 euroa näyttääkseen Kim Kardashianilta – sitten toinen rinnoista räjähti - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen huippumalli käytti yli 500 000 euroa näyttääkseen Kim Kardashianilta – sitten toinen rinnoista räjähti

Jennifer Pamplonan kehossa on muokattu käytännössä kaikkea.

Julkaistu: 31.12.2018 14:37

Jennifer Pamplona päätyi ratkaisuun karmean kokemuksen jälkeen.

Brasilialaissyntyisen Jennifer Pamplonan unelma on näyttää tosi-tv-tähti Kim Kardashianilta.

Tähän mennessä Pamplonan unelma on kustantanut hänelle yli puoli miljoonaa euroa. Julkisuuteen hän nousi kolme vuotta sitten, kun naiselle tehtiin yhdeksän kauneusleikkausta vuorokauden sisään.

Jennifer Pamplona on muokannut kehossaan käytännössä kaikkea.

Sittemmin Pamplonalle on tehty yli 30 kauneusleikkausta, mukaan lukien kahdeksan takapuolileikkausta ja kaksi rintaleikkausta. Häneltä ollaan myös poistettu kahdeksan kylkiluuta.

Uutistoimisto Catersin mukaan on tullut aika Pamlponan viimeiselle kauneusleikkaukselle. Päätöstä vauhditti se, että toinen naisen rinnoista – tai tarkemmin sanottuna rintaimplanteista – räjähti.

– Uskon, että otettuani rikkinäisen implantin en aio ottaa uutta. En halua ottaa sitä riskiä, hän kertoi Catersille.

Vahingoittunut implantti tuotti naiselle suurta kipua.

Hän kertoo rintojen aiheuttaneen hänelle kipuja ja komplikaatioita. Hän epäilee rintojen poissaolon tuntuvan kuitenkin oudolta.

– Tuntui kuin olisin kantanut kahta vesimelonia. Se oli hullua, hän pohti.

– Ennen tein kaiken kauneuden eteen. Nyt haluan vain olla terve.

Pamplona sanojensa mukaan viimeistä kertaa leikkauspöydällä rintaimplanttien poistoa varten.

Sao Paolossa kasvanut Pamplona loi ennen uraa bisnesnaisena. Sitten hän sai päähänsä haluavansa näyttää Kim Kardashianilta.

– Halusin näyttää häneltä. Kun se huomattiin maailmassa, halusin vain lisää ja lisää leikkauksia, nainen myöntää.

– Leikkauksen jälkeen tunsin oloni onnelliseksi, kauniiksi ja tunnistettavammaksi – tunsin oloni julkkikseksi, hän jatkaa.

Edellisen kerran Pamplona kertoi lopettavansa kauneuskirurgiset operaatiot elokuussa.

Aiemmin stylistina työskennellyt Pamplona on niittänyt mainetta myös avioliitostaan Ihmis-Keninäkin tunnetun mallin Celso Santebañesin kanssa. Mies menehtyi leukemiaan vain 20-vuotiaana vuonna 2015. Santebañes käytti 35 000 euroa kauneusleikkauksiin, jotta hän näyttäisi Barbie-nuken poikaystävältä Keniltä.

Santebañesin kuoleman jälkeen Pamplona suoritti kuuluisat yhdeksän kauneusleikkausta samana päivänä. Nainen halusi omien sanojensa mukaan toteuttaa miehensä viimeisen toiveen.

Kauneuskirurgiset operaatiot voivat olla erittäin vaarallisia

IS kertoi aiemmin siitä, miten varsinkin maailmalla suositussa brazilian butt lift -operaatiossa on todella korkeat riskit. Plastiikkakirurgi Hilkka Peltoniemi kertoi haastattelussa, että tyypillisesti rasva imetään vyötäröltä, selästä, vatsanpeitteistä ja reisistä. Pamplonalle operaatioita on tehty Catersin mukaan kahdeksan.

Lue lisää: Mikä on brasilialainen pyllynkohotus? Hittioperaatiossa hurjat riskit

Rasvaa siirretään tyypillisesti noin 300–500 grammaa per pakara. Rasva imetään kirurgin ja potilaan yhdessä valitsemilta alueilta ja ruiskutetaan pakaroiden ihonalaiseen rasvakerrokseen sekä korkeintaan lihaksen pintaan hitaasti. Sitä siirretään vain hyvin pieniä määriä kerrallaan.

Toimenpide on aiheuttanut lukuisia kuolemantapauksia.

– Pahimmissa paikoissa kuolleisuus on ollut viisi prosenttia, eli joka 20. nainen on kuollut operaatioon. Eihän tuollaiseen kosmeettiseen toimenpiteeseen pitäisi kenenkään kuolla, Peltoniemi sanoi.