Italialainen mallikaunotar lennähti lomalle Lappiin – riisuutui ja poseerasi heti alusvaatteisillaan pakkasessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Italialainen mallikaunotar lennähti lomalle Lappiin – riisuutui ja poseerasi heti alusvaatteisillaan pakkasessa

Koripalloileva malli Viola Vignali nautti Lapin-lomastaan täysin siemauksin.

Italialaiskaunotar uhmasi pakkasia heti Lappiin päästyään.­

31.12.2018 12:11

Monet megatähdet ovat viime vuosina löytäneet Suomen Lapin ja lennähtäneet pohjolaan nauttimaan kirpeistä pakkasista, joulupukista ja talviurheilusta.

Näin teki myös italialainen mallikaunotar ja koripalloilija Viola Valentina Vignali, 27, joka halusi viettää joulunsa Lapin upeissa maisemissa.

183 senttiä pitkä urheilijakaunotar on kuvien perusteella nauttinut ainakin Inarin vieraanvaraisuudesta. Koripalossa Azzurra Basket VCO:ta edustava Vignali ihasteli useaan otteeseen Suomen luonnon ihmeitä.

Joulun kunniaksi Vignali laittoi hetimmiten Lappiin saapumisensa jälkeen punaisen tonttulakin päähänsä ja poseerasi ystävänsä kanssa mallin elkein kylmillä pakkasnietoksilla.

– Hyvää joulua, hän toivotti seuraajilleen vähäpukeisella kuvallaan.

Vignali on kotimaassaan seurattu persoona, joka on tuttu paikallisille esiinnyttyään myös erilaisissa tv-ohjelmissa.

Emilia-Romagnan alueella sijaitsevasta Riministä kotoisin oleva Vignali näytti ihastuneen matkakohteeseensa niin, että ehkä kaunotar palaa Suomeen myös tulevaisuudessa.

Tänä jouluna Lapissa vieraili myös megatähti Shakira perheensä kanssa. Kolumbialaissyntyinen Shakira ja hänen espanjalainen puolisonsa Gerard Pique viihtyvät Suomen pakkasissa kahden lapsensa kanssa.

Shakira ja Pique julkaisivat kuvia, joissa he nauttivat moottorikelkkailusta. Myös Shakira kommentoi Instagramissa olevansa häkeltynyt Suomen kauneudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?