Juontajatähdet paljastavat uudenvuoden suunnitelmansa – Vappu Pimiällä edessä poikkeuksellinen aatto miehensä kanssa: ”Voi lähteä ihan laukalle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontajatähdet paljastavat uudenvuoden suunnitelmansa – Vappu Pimiällä edessä poikkeuksellinen aatto miehensä kanssa: ”Voi lähteä ihan laukalle”

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka juhlistavat uutta vuotta tänä vuonna hieman eri tavoin.

Julkaistu: 31.12.2018 7:05

Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle uusi vuosi merkitsee symbolisesti uutta alkua. Molemmat odottavat jo kärsimättömästi yhteisen talk show’nsa alkamista.

Ilta-Sanomien uudenvuoden kuvaukset ovat täynnä kuplivaa naurua, kun juontajat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka hassuttelevat yhdessä kameran edessä. Iloa tai heittäytymiskykyä ei näiltä naisilta puutu.

Juontajat tunnustautuvat innostuvansa uuteen vuoteen liittyvästä juhlinnasta paljon. Silloin on aika pohtia, mistä on kiitollinen ja mitä kulunut vuosi on opettanut. Samppanja, raketit ja yhdessäolo läheisten kanssa kuuluvat olennaisena osana juhlahumuun.

– Vuoden vaihtumisessa on aina taianomaista tunnelmaa. Silloin on mahdollista sulkea tietty aikakausi. On hienoa, että voi henkisesti kääntää uuden lehden elämässä. Minä ainakin usein kirjoittelen ylös seuraavan vuoden haaveita tai toiveita, Marja Hintikka sanoo.

–Tulemme toimeen mielestäni tosi hyvin. Arvostan suorapuheisuutta ja avoimuuden ilmapiiriä, Pimiä sanoo.

– Meillä on ollut monen vuoden ajan kahden ystäväni kanssa perinne, että lähetämme uudenvuoden aattona tekstarilla toisillemme kolme toivetta. Kun vuosi vaihtuu, jokainen toivoo toisten toiveita, Vappu Pimiä kertoo uudenvuoden perinteistään.

Hintikka viettää uudenvuoden perheensä kanssa, kun taas Pimiä juhlii vuoden vaihtumista kahdestaan aviomiehensä kanssa.

– Lapset ovat isovanhempien luona Kuopiossa. Yleensä juhlapyhät mennään lasten ehdoilla, mutta nyt voi lähteä ihan laukalle, hän hymyilee.

Pimiä ja Hintikka ottivat studiossa ilon irti.

Juontajien keskinäistä sanailua kuunnellessa voi tulla yllätyksenä, etteivät naiset ole aikaisemmin päätyneet tekemään yhdessä tv-ohjelmaa. Helmikuussa parivaljakko onkin todellisen tulikokeen edessä, kun heidän yhteinen Vappu & Marja Live -talk show alkaa AVA-kanavalla.

Tammikuussa he juontavat Kultainen Venla -gaalan, jossa palkitaan vuoden 2018 parhaat kotimaiset tv-ohjelmat ja niiden tekijät.

Hintikka on aiemmin juontanut Ylellä suosittua Marja Hintikka Live -ohjelmaa. Pimiällä puolestaan on talk show -kokemusta Korkojen kera -ohjelmasta vuosilta 2011–2013. Tuolloin juontajaparina oli Jenni Pääskysaari.

– Talk show perustuu vahvasti vetäjien kemiaan. Meillä vieraat ovat pääosassa, mutta talk show tietenkin henkilöityy juontajiin, Pimiä sanoo.

Unelmien vieras parivaljakon talk show’hun olisi Ville Valo. – Sauli ja Jenni ois kyllä kanssa tosi jees. Lennukin saa tulla, Pimiä naurahtaa.

Parivaljakko lähtee tekemään ennen kaikkea viihdyttävää show’ta, joka liimaa katsojat ruudun ääreen kotisohvillaan.

– Meitä yhdistää se, että olemme suorapuheisia. Eihän show’sta tule mitään, jos ei kysytä vieraalta suoraan, vaan jotakin aihetta kierrellään kuin kuumaa puuroa. Jokaisen vieraan kanssa pitää tiedostaa, että mikä on se pääkysymys, Hintikka huomauttaa.

Jos naisten luonne antaa jotain viitteitä tulevasta show’sta, niin huumoria siitä ei ainakaan tule puuttumaan. Molempia naisia yhdistävät niin samankaltaiset luonteet kuin elämäntilannekin.

Hintikka sanookin tunnistaneensa Pimiässä heti sielunsiskonsa.

– Olemme hyvin samanlaisessa elämäntilanteessa. Meillä on molemmilla pienet lapset ja olemme samanikäisiä. Uskon, että meillä on samanlainen työmoraali. Kyllä toinen työhullu toisen löytää, Hintikka virnistää.

Voit lukea koko haastattelun päivän Ilta-Sanomista tai digilehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?