Viihde

Sara Sieppi lähti yllättäen ”parisuhdematkalle” – julkaisi nyt romanttisen kuvan sängystä: ”Ei muuta kun eteenpäin!”

Julkaistu:

Sara Sieppi ei antanut eron hidastaa menoaan.
Syyskuussa missikaunotar Sara Sieppi yllätti ilmoittamalla erostaan näyttelijä-juontaja Roope Salmisen kanssa. Pari ehti olla yhdessä kolme vuotta ja he olivat yksi Suomen seuratuimpia julkkispareja.

Eron syyksi Sieppi kertoi sen, etteivät parin arvot kohdanneet, minkä vuoksi suhdetta oli mahdotonta ylläpitää. Sieppi ei tahdo julkisesti avata enempää eron syitä tai sitä, mitä nämä arvot olivat.
Entisessä parisuhteessa tehdyt suunnitelmat vaikuttavat edelleen Siepin elämään. Hän kertoo Instagramissa varanneensa Salmisen kanssa parisuhdematkan, jolle ex-pari ei koskaan ehtinyt.

Sieppi ei kuitenkaan antanut suhteen kariutumisen estää häntä lähtemästä matkalle. Kuvapalvelussa julkaisemassaan otoksessa komeilee valtava sänky, jonka päälle on muotoiltu kukilla ”I<3U”, toisin sanoen ”minä rakastan sinua”.
– Useita kuukausia sitten buukattu parisuhdematka muuttikin vähän muotoaan. Meinasin jättää reissun tekemättä, mutta f*ck it! Teksti sängyssä on totta näinkin – 40 tunnin matkustamisen jälkeen rakastan sänkyä. Ei muuta kun eteenpäin, Sieppi kirjoittaa kuvatekstissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sieppi ei kerro julkaisussaan, lähtikö hän matkalle yksin vai ystävänsä kanssa. Julkaisu on kerännyt hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja tsemppaavia kommentteja.

– Asenne kohdillaan. Hyvä että lähdit reissuun kaikesta huolimatta.

– Karistaa Suomen ja vanhan vuoden pölyt pois niskasta ja nauttii uudesta alkavasta vuodesta keveimmin hartioin. Hyvää reissua!

– Oikea asenne sulla!

– Sitähän vois ajatella niinkin, et B-luokan matka muuttui A-luokan matkaksi.


Siepin ja Salmisen välit puhuttivat joulukuun alussa, kun Salminen kommentoi Siepin kuvia Instagramissa.
Myöhemmin Sieppi pyysi ex-miestään olemaan kommentoimatta kuviaan. Somessa suhtauduttiin pyyntöön eriävin mielipitein.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt