”Maailman täydellisin nainen” Kelly, 39, laihdutti kaksi vaatekokoa – poikaystävän julma kommentti oli viimeinen pisara - Viihde - Ilta-Sanomat

”Maailman täydellisin nainen” Kelly, 39, laihdutti kaksi vaatekokoa – poikaystävän julma kommentti oli viimeinen pisara

Malli Kelly Brook kertoo taistelleensa painonsa kanssa aina, mutta sisuuntuneen toden teolla muutama kuukausi sitten.

Kelly Brook vannoo laihdutustuotteiden nimeen.­

30.12.2018 14:49

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook, 39, on omien sanojensa mukaan uudestisyntynyt nainen.

”Maailman täydellisimmäksi naiseksi” usein tituleerattu Brook on laihduttanut itsensä uuteen uskoon viimeisen kahden kuukauden aikana. Daily Mailin mukaan nainen on laihtunut muutamassa kuukaudessa yli 7 kiloa ja hänen vyötärönsä on kaventunut yli 10 senttiä.

Brook kertoo hoikistuneensa nyt niin, että käyttää nykyään koon 16 sijaan kokoa 12. Brittikokojen mukaan tämä tarkoittaa sitä, että mallikaunotar on laihtunut peräti kahden vaatekoon verran.

Brook toi miesystävänsä Jeremy Parisin punaiselle matolle joulukuun alussa.­

Laihdutusprojekti alkoi toden teolla, kun hänen miesystävänsä, mallina itsekin työskentelevä ranskalainen Jeremy Parisi, 33, oli kommentoinut Brookin ulkonäköä.

Miesystävä oli kuvaillut rakkaansa näyttävän ”ilmapallolta”.

– Poikaystäväni sanoi minun näyttävän aivan ilmapallolta. En kuullut sitä vain ilkeilijöiltä, kuulin sitä myös häneltä. Äitinikin kehotti minun lopettavan ainaisen syömisen, Brook selittää.

Kelly Brook kertoo painonsa alkaneen nousta muutama vuosi sitten. Kuva vuodelta 2016.­

Hoikistuneen olemuksen salaisuus on naisen omien sanojen mukaan hänen käyttämänsä ateriankorvikejuomat, joita hän on nauttinut lokakuusta alkaen.

Brook kertoo taistelleensa aina painonsa kanssa, mutta alkaneen kerryttää kiloja toden teolla vasta kaksi vuotta sitten, kun hän muutti Los Angelesista Iso-Britanniaan.

Hän myöntää muokanneensa Instagram-kuviaan parannellakseen ulkonäköään. Sen myötä hänelle valkeni pian, ettei hän ollut ollenkaan tyytyväinen itseensä.

Kelly Brook vannoo laihdutustuotteiden nimeen.­

– Olen luonnostani kurvikas nainen, mutta tiedän oikein hyvin, että olen viimeisen kahden vuoden aikana kerryttänyt painoani. Se ei häirinnyt minua niin kauan, kun mahduin pillifarkkuihini, Brook kertoo.

Laihtuminen on vaikuttanut myös petipuuhiin. Brook kertoo heiluttelevansa peittoa nyt aiempaa enemmän.

– Laihtumisen jälkeen haluaa enemmän seksiä. Se liittyy itsetuntoon, ja siihen, että on enemmän energiaa. Tuntuu vain niin paljon paremmalta, Brook kuvailee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?