Missikaunotar julkaisi kuvan, jota Instagramissa harvoin näkee – rehellinen vuodatus raskausarvista kerää ylistystä: ”Ne ovat osa minua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar julkaisi kuvan, jota Instagramissa harvoin näkee – rehellinen vuodatus raskausarvista kerää ylistystä: ”Ne ovat osa minua”

Rozanna Purcell haluaa rohkaista muita nuoria naisia näyttämällä omat arpensa koko maailmalle.

Miss Irlanti kyllästyi peittelemiseen ja kertoi tarinan arpiensa takaa.­

29.12.2018 14:24

Miss Irlanniksi kruunattu Rozanna Purcell on monen nuoren esikuva. Hän edusti maataan Miss Universum -kisoissa vuonna 2010 yltäen sijalle 10. Purcell on misseyden ohella myös malli ja työskentelee ahkerasti hyväntekeväisyyden parissa.

Nyt 28-vuotias kaunotar on julkaissut Instagramissaan paljonpuhuvan kuvan, jolla hän haluaa rohkaista kaikkia, joilla on raskausarpia. Purcellin kuvasta uutisoi myös Mirror.

Painamalla kuvan oikealla puolella olevaa pientä nuolta pääset katsomaan myös toisen kuvan.

Kuvaparin yhteydessä Purcell kertoo kertoo saaneensa ensimmäiset raskausarpensa jo varhain.

– Muistan kuinka huomasin ensimmäisen kerran raskausarpeni ollessani 11 tai 12 vuotta. Mietin, että en kyllä muista kissani raapineen minua. Muutama kuukausi myöhemmin huomasin niitä tulleen lisää ja lisää. Ajattelin, että tämä on niin siistiä, ja esittelin arpia kaikkialla ylpeänä, Purcell muistelee.

Nuori Purcell tajusi kuitenkin pian, etteivät muut ylpeilleet raskausarvilla samaan tapaan.

– Tajusin, ettei minun kuulu pitää tätä hienona tai näyttää niitä. En nähnyt kenelläkään lehtien malleilla niitä, se ei ollut normaalia tai kauniina pidettyä. Edelleenkin on harvinaista löytää lehden sivuilta käsittelemätön kuva, hän sanoo.

Vuosien aikana Purcell kokosi itseluottamuksensa uudelleen kasaan. Hän kertoo olevansa nykyään jälleen ylpeä arvistaan ja oppineen arvostamaan itseään.

– Vasta viimeisen kahden vuoden aikana olen pystynyt kävelemään itsevarmana bikineissä tai shortseissa ilman että mietin, että hän varmaan katsoo minun selluliittejani tai arpiani, hän myöntää.

Purcell toivoo, että myös muut oppisivat arvostamaan omia kehojaan sellaisena kuin ne ovat.

– Raskausarvet ovat normaali asia, meillä kaikilla on niitä, olivatpa ne isoja tai pieniä. Ne ovat osa minua, ja ne ovat täällä jäädäkseen! Purcell toteaa.

Missikaunottaren roisin rehellinen kirjoitus ja kuva ovat keränneet kommentoijilta ylistystä. Monen mielestä ulkonäköpaineista puhuminen on tärkeää, varsinkin jos yleisönä ovat nuoret ihmiset.

– Kiitos, että jaoit tämän. Tällaiset pienet asiat voivat muuttaa jonkun elämää. Ehkä joku pieni tyttö on nyt hieman itsevarmempi, eräs kommentoija toivoo.

– Aloin seuraamaan sinua tämän kirjoituksen johdosta! Rakastan rehellisyyttä, kommenteissa hehkutetaan.

– Tällaiset kirjoitukset ovat niin virkistäviä kuvanmuokkauksen täyteisessä maailmassa, eräs kommentoija sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?