Ex-missi Michaela Söderholm rakastui tv:stä tuttuun julkkismieheen – romanssi roihahti viattomasta tsemppiviestistä Instagramissa: ”Vähän takavasemmalta tämä tuli...”

– Tärkeintä on nyt, että on hyvä olla. Olen tällä hetkellä erittäin onnellinen ja rakastunut, helsinkiläiskaunotar kertoo uudesta suhteestaan.

Michaela kertoo löytäneensä vuonna 2018 uuden rakkauden.

Vuoden 2017 Miss Suomen Michaela Söderholmin, 26, kulunut vuosi on ollut monellakin tapaa elämää mullistava.

Ammatillisesti Michaela on saanut uuden suunnan: vuoden aikana tuli selväksi, että hän haluaa tulevaisuudessa työskennellä median parissa. Michaela haki ja pääsi Laajasalon opistoon journalismin linjalle, koulu on nyt puolivälissä. Alusta asti oli selvää, että Michaela haluaa alalle koulutuksen eikä päästä eteenpäin vain julkisuuden henkilönä.

–Hauskaa on ollut ja meillä on ihan superupee luokka. Porukka on niin eri taustoista, vanhimmat ovat viisikymppisiä. Olen kaikkien elämäntarinoista todella inspiroitunut. Koulu on myös ollut erittäin turvallinen ympäristö kokea onnistumisia ja epäonnistumisia.

Michaela kertoo, että uudessa suhteessa hänen on helppoa olla.

Syyskuussa päättynyt missivuosi toi mukanaan myös sen ehkä suurimman mullistuksen – parisuhteen. Michaelan uusi miesystävä vaikuttaa media-alalla ja on tv:stä tuttu. Asiasta kertoessaan alati hymyilevä kaunotar vakavoituu.

– Vuoden alussa sanoin, että vuosi 2018 on rakkauden täyteinen vuosi, mutten ehkä itsekään uskonut siihen... Olin aika hukassa sen suhteen, kuka mä oon, mutta vuoden aikana oppi rakastamaan itseään ja sitä kautta myös toista henkilöä.

– Vähän takavasemmalta tämä tilanne tuli... koko homma alkoi someviestittelystä, Michaela suostuu paljastamaan.

Sosiaalisen median kautta tuleviin lähestymisiin Michaela on aina suhtautunut varauksella. Rakastuneen parin tarina alkoi siitä, kun mies toivotti tsemppiä missin flunssaiseen Instagram-päivitykseen.

– Kun viestittelymme jatkui, mä tajusin että tässä on nyt jotain ihan erilaista. Meitä yhdisti samanlainen ajattelutapa ja arvot ja suhtautuminen elämään. Tavallaan kuin olisi tuntenut toisen aina.

Michaelan ja hänen uuden rakkaansa yhteinen matka alkoi viattomasta tsemppiviestistä.(Meikki ja hiukset: Tiia Loikkanen, kello: Longines / Aseman Kello Kluuvi, ripset ja kynnet: Sunlight Nail & Lashes, oranssi mekko, kengät ja valkoinen neulemekko: Asos, lila neulepaita: Bershka.)

Michaelan mukaan tässä suhteessa on helppo olla eikä tarvitse miettiä mitään ylimääräistä.

– Haluamme edetä päivä kerrallaan. Tärkeintä on se, että molemmilla on hyvä olla. Juuri nyt olen erittäin onnellinen ja rakastunut, Michaela hymyilee.

Lue Michaela Söderholmin haastattelu kokonaisuudessaan viikonlopun Ilta-Sanomista tai digilehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?