”Maailman identtisimmät kaksoset” haluavat naimisiin saman miehen kanssa – sähkömies-Ben jakaa siskosten kanssa jopa sängyn

Anna ja Lucy DeCinque tuskailevat tv-ohjelmassa viranomaisten kanssa, jotka kieltävät moniavioisen liiton.

Anna ja Lucy eivät ole koskaan olleet toisistaan erossa paria tuntia pidempään. Ajatus erilleen muuttamisesta on naisten mielestä täysi mahdottomuus.

28.12.2018 10:47

Australialaiset Anna ja Lucy DeCinque ovat jälleen nousseet otsikoihin erikoisen elämäntapansa ansiosta. ”Maailman identtisimmiksi kaksosiksi” kutsutut 33-vuotiaat Anna ja Lucy tekevät kaiken yhdessä ja jakavat jopa saman sängyn saman miehen kanssa. Putkimiehenä ja sähkömiehenä työskentelevä Ben Byrne ja kaksostytöt tapasivat toisensa alunperin Facebookissa vuonna 2012.

Kaksoset haluavat palavasti mennä naimisiin miehen kanssa, mutta Australian laki kieltää sen. Niinpä Anna ja Lucy turvautuivat suositun tv-sarjan apuun. Kaksoset nähdään Hughesy, We Have a Problem -tv-sarjassa kertomassa arjestaan ja avioliittoaikeistaan juontaja Dave Hughesille, joka yrittää parhaansa mukaan ratkoa ihmisten ongelmia.

Kaksoset ovat julkaisseet tv-esiintymisestään pätkän Instagram-tilillään, jossa nähdään juontaja Dave Hughes häkeltyvän kuin samasta suusta puhuvasta kaksikosta.

– Olette selvästikin identtisiä kaksosia. Mikä on miehenne nimi? Ja hän on siis vain yksi mies? Hughes hämmästelee erikoista parisuhdekuviota.

Vesilasikin mitataan millilleen identtiseksi

Anna ja Lucy ovat kertoneet tekevänsä kaiken tismalleen samalla tavalla. Naisten arkiruutinit vaativat tarkkuutta. Jokainen suupala punnitaan ja he laskevat tarkkaan jokaisen jokaisen päivän aikana nautitun kalorin. Painon on pysyttävä samana, jotta he näyttäisivät mahdollisimman samalta.

– Annosten on oltava identtisiä. Mittaamme vesilasillisetkin millilleen. On kuin emme olisi olemassa, jos toinen ei ole vierellä, naiset ovat kertoneet.

– Jos Anna kävelee pari metriä pidemmälle kuin minä, niin minun on käveltävä saman verran päivän päätteeksi. Meidän on poltettava sama määrä kaloreita, Lucy on selittänyt.

Kaksoset avautuvat kummallisesta arjestaan säännöllisesti YouTube-kanavallaan. Anna ja Lucy ovat vastanneen fanien kysymyksiin elämästään hiljattain julkaisemallaan videolla. Fanit halusivat tietää mitä mieltä naisten äiti on heidän elämäntyylistään, jossa jaetaan niin mies kuin sänkykin.

– Äidin mielestä se on kaunista, siskokset kertovat.

– Benin kanssa olemme paljon onnellisempia. Aikaisemmat miehet eivät ole ymmärtäneet kuinka läheisiä me olemme, kaksoset sanovat.

Kaksoset ovat vakuutelleet saman miehen kanssa seurustelun toimivan mutkattomasti. He olivat heti seurustelun alussa painottaneet Benille, että parisuhde vain toisen naisen kanssa olisi täysi mahdottomuus.

– Sanoimme tulevamme samassa paketissa ja hän sanoi hyväksyvänsä sen. Hän on itsekin kaksonen ja ymmärtää meidän välisen siteemme, Anna on kertonut The Sunin haastattelussa.

Siskokset ponnahtivat julkisuuteen jo 2012. Pian sen jälkeen he löysivät elämäänsä putkimiehenä työskentelevän Benin.

Anna ja Lucy ovat kertoneet haastatteluissa törmänneensä tilanteisiin, joissa mies on ollut kiinnostunut heistä vain sen takia, että voi kehuskella seurustelevansa identtisten kaksosten kanssa.

– Varmistimme, että Ben aidosti välittää meistä molemmista, ennen kuin suostuimme edes tapaamaan hänet, naiset ovat kertoneet.

He ovat vakuuttaneet, etteivät ole koskaan toisilleen kateellisia Benistä.

– Emme ole kateellisia toisillemme Benin huomiosta. Jos siskoni suutelee Beniä, niin Ben suutelee heti minua. Emme ole koskaan toisillemme kateellisia.

– Nukumme samassa sängyssä, mutta emme ole mikään kolmen kimppa. Joidenkin mielestä samassa sängyssä nukkuminen on inhottavaa, mutta se toimii meillä, siskokset ovat kertoneet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?