Viihde

Me Naiset: Huikeat vuositulot omaava Martina Aitolehti asuu miljoona-asunnossa ja ajelee ”öky-Bemarilla” – häät peruuntuivat viime hetkellä

Julkaistu:

haastattelu
Martina Aitolehti myöntää Me Naisten haastattelussa, että hänen kesähäänsä peruttiin.
Mediapersoona ja yrittäjä Martina Aitolehti, 36 vuotta, kertoo Me Naisten tämän vuoden viimeisessä numerossa elämäntilanteestaan.

Lehdessä kerrotaan, että kahden lapsen perheenäiti asuu kantakaupungissa miljoonaluokan asunnossa ja ajaa ”öky-Bemariksi” kutsutulla menopelillä. Julkisuuden valokeilassa uransa luoneen naisen vuositulot ovat yli 100 000 euroa.

”Ökyelämästä” huolimatta Aitolehti kertoo haluavansa elää kuten kuka tahansa perheenäiti.

– Tahdon olla ihan kuin kaikki muutkin. Tavallinen perheenäiti, joka kuskaa lapsia hoitoon ja kouluun, jonottaa ruokakaupassa, treenaa ja tekee töitä, Aitolehti pohtii.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aitolehti puhuu haastattelussa myös parisuhdetilanteestaan. Hänen ja liikemies Stefan Thermanin suhde on ollut viime aikoina koetuksella.

Pariskunta suunnitteli viime kesälle häitä, mutta juhlia ei ikinä tullutkaan.

– Häät peruuntuivat minusta riippumattomista syistä. En voi muiden puolesta kommentoida, Aitolehti sanoo.

Vietti yli kuukauden purjehtimassa Atlantin yli

Aitolehti ottaa osaa Hjallis ja Joel Harkimon luotsaaman Atlantin yli -ohjelman toiselle tuotantokaudelle. Hän palasi joulukuun alussa yli kuukauden mittaiselta purjehdukseltaan.

IS tapasi Aitolehden vain joitakin tunteja purjehdukselta palaamisen jälkeen Stefan Thermanin uuden ravintolan avajaisissa.

– Kerkesin nopeasti käydä viemässä laukut kotiin ja kävin laittamassa kynnet, minkä jälkeen kiiruhdin tänne, Aitolehti sanoi IS:lle.

Aitolehti ei halunnut antaa koti-ikävälle sijaa vaativalla purjehduksella.

– Siellä ei voinut ikävöidä kotiin, siitä ei olisi tullut mitään. Siinä olisi vaan tehnyt olonsa todella inhottavaksi ja epämukavaksi. Reissuun oli pakko lähteä sellaisella asenteella, että oli antanut itselleen luvan lähteä ja nyt ei kuulla perheestä kolmeen viikkoon, ja kaikki on hyvin ja he pärjäävät hyvin. Piti vain keskittyä itseensä ja purjehtimiseen, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt