Metalliyhtyeen kitaristi kuoli mystisissä olosuhteissa vain 44-vuotiaana – vaimo paljastaa yksityiskohtia kuolinyötä edeltävistä tapahtumista - Viihde - Ilta-Sanomat

Metalliyhtyeen kitaristi kuoli mystisissä olosuhteissa vain 44-vuotiaana – vaimo paljastaa yksityiskohtia kuolinyötä edeltävistä tapahtumista

Kitaristi Oli Herbert löydettiin kuolleena kotoaan lokakuussa. Kuolinsyytutkimus ei antanut selvyyttä siitä, mihin tähti kuoli.

27.12.2018 14:50

Amerikkalaisen All That Remains -yhtyeen kitaristin Oli Herbertin, 44, kuolema kuohuttaa musiikkipiirejä. Herbert löydettiin kuolleena 16. lokakuuta, kun hänen vaimonsa oli ilmoittanut hänet kadonneeksi. Viranomaiset tutkivat Herbertin kodin lähimaaston Connecticutissa ja löysivät hänet kuolleena läheisestä lammesta.

TMZ-sivusto kertoo, että kuolinsyytutkimus ei antanut täyttä selvyyttä siitä, mihin muusikko kuoli. Kuolema ja sitä edeltäneet tapahtumat ovat toistaiseksi täysi mysteeri ja viranomaiset tutkivat edelleen kitaristin kuolemaa. Hänen vaimonsa Elizabeth Herbert on kertonut kitaristin olleen maanisdepressiivinen, eikä hän ollut suostunut menemään lääkäriin mielenterveysongelmien takia.

– Toksikologisen raportin mukaan hänen verestään löydettiin masennuslääkkeitä ja unilääkkeitä, vaimo kirjoittaa Facebookissa.

Vaimon mukaan mies oli hankkinut masennuslääkkeitä katukaupasta. Vaimo onkin pyytänyt Facebook-sivustollaan kaikkia asiasta jotain tietäviä olemaan yhteydessä viranomaisiin. Vaimo kirjoittaa Facebookissa miehensä käyttäytyneen oudosti kuolemaansa edeltävänä iltana ja halunneen käydä lammella.

– Oli halusi mennä lammelle ennen katoamistaan. Lammella on pilkkopimeää ja tie sinne on liukas. Sinä iltana satoi. Ilmeisesti hän lähti kotoa sen jälkeen kun menin nukkumaan, joten en voinut estää häntä menemästä ulos.

All That Remains -yhtye on esiintynyt useita kertoja myös Suomessa.­

Blabbermouth ja Heavy -musiikkisivustot kertovat, että Herbertille oli tarkoitus järjestää muistotilaisuus, mutta se peruttiin. Hänen vaimonsa kertoi myöhemmin Facebookissa, että oli saanut uhkauksia, joiden takia muistotilaisuutta ei voitu järjestää.

Oli Herbertin tiedottaja on kuvaillut tapahtuneen olleen onnettomuus.

Herbertin tiedetään olleen rahavaikeuksissa ennen kuolemaansa. TMZ-sivusto kertoo, että kitaristin talo oli ulosotossa hänen kuolinhetkellään. Hän ei ollut maksanut asuntolainaansa kuukausiin. Kesäkuussa noin 115 000 arvoinen talo meni ulosottoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?