Viihde

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth menivät naimisiin – Hollywoodin superparin erilainen hääkuva leviää Instagramissa

rac

Julkaistu:

hääkuva
Hollywoodin uudeksi superjulkkispariksi tituleerattu pariskunta erosi vuonna 2012, mutta palasi yhteen vaikeuksien jälkeen.
Poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworth, 28, menivät naimisiin joulua edeltäneenä viikonloppuna.

CNN:n mukaan hääjuhla oli yksityinen ja vierasmäärältään pieni seremonia.

Cyrus kertoi asiasta julkisuuteen tapaninpäivänä eli keskiviikkona. Hän julkaisi suositussa kuvapalvelu Instagramissa liudan hääkuvia.

Mustavalkoisissa kuvissa morsian tai sulhanen eivät kumpikaan katso lainkaan kameraan, vaan he syleilevät toisiaan onnellisina.
Morsiamella on kuvissa yllään elegantti ja varsin simppeli hääpuku, jossa on olkapäät paljastava yläosa.
Liam Hemsworth tunnetaan lukuisista Hollywoodin kassamagneeteista, kuten Nälkäpeli-elokuvista ja Independence Day: Uusi uhka -elokuvasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Miley Cyrus on puolestaan jo lapsena tähdeksi noussut poplaulaja ja näyttelijä, joka nousi kuuluisuuteen Hannah Montana -ohjelman kautta.

Takana vaiheikas suhde

Pariskunnan suhde on ollut vaiherikas. He tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 2009 ja alkoivat tapailla. Kihloihin he menivät ensimmäisen kerran jo vuonna 2012, mutta nuoret peruivat kihlauksen ja erosivat.

Cyrus perusteli eroa Billboard-musiikkilehden haastattelussa sanomalla, että hänen täytyi saada muuttua ja kehittyä ihmisenä.

Kolme vuotta eron jälkeen he kuitenkin palasivat yhteen.

Vuosina 2015 parin huomattiin taas viihtyvän yhdessä. Vuonna 2016 Cyrus paljasti Ellen DeGeneresin juontamassa tv-ohjelmassa, että pari on taas yhdessä ja kihloissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt