Kylie Jenner hemmotteli alle vuoden ikäistä Stormi-tytärtään hulppealla joululahjalla – osti lasten versiot luksusautoista: ”Tytär kuin äitinsä”

Julkaistu:

Tosi-tv-tähti tunnetusti pitää kalliista autoista. Tytär vaikuttaa kulkevan äitinsä jalanjäljissä.
Tosi-tv-tähti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jenner paljasti Instagramissa hemmotelleensa 10 kuukautta vanhaa Stormi-tytärtään kahdella leikkiautolla: reilu 350 euroa maksaneella Ferrarilla ja reilu 340 euroa maksaneella Lamborghinilla. Musta Lamborghini oli koristeltu Louis Vuittonin eri värisillä logoilla.

– Tytär kuin äitinsä, Jenner kirjoitti Instagramin tarinoissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.
Jenner tunnetaan mieltymyksestään kalliisiin autoihin. Tänä vuonna hän sai kumppaniltaan Travis Scottilta jäänsinisen Rolls Roycen, Page Six kertoo. Luksusautolla on hintaa reilu 350 000 euroa. Aiemmin Scott on ostanut Jennerille Ferrarin ja vintage Rolls Roycen.

Scottilla ja Jennerillä on tiettävästi myös muun muassa kaksi Lamborghinia ja muita Ferrareita.
Kylie Jenner on Forbesin tuoreimman tilaston mukaan yksi Yhdysvaltojen rikkaimmista julkisuuden henkilöistä. 21-vuotias Jenner on listalla sijalla 5 noin 900 miljoonan dollarin omaisuudellaan. Jennerin omaisuuden uumoiltiin tavoittavan miljardin dollarin haamuraja tänä vuonna, mutta ilmeisesti tavoite jäi toistaiseksi toteutumatta.

Jenner on hankkinut omaisuutensa pääosin kosmetiikkayhtiönsä avulla, mutta hän on tienannut myös televisio-ohjelmista ja erilaisista sponsoriohjelmista. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa esittelee hulppeaa elämäntyyliään. Pelkästään Instagramissa Jennerillä 122 miljoonaa seuraajaa.