Huomasitko? Kardashianien joulupotretti kummastuttaa faneja – kolme perheenjäsentä loistaa poissaolollaan: ”Miksi hän ei ole ikinä kuvissa?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomasitko? Kardashianien joulupotretti kummastuttaa faneja – kolme perheenjäsentä loistaa poissaolollaan: ”Miksi hän ei ole ikinä kuvissa?”

Kim Kardashian ja kumppanit poseeraavat perinteisessä joulukuvassa, mutta samaan kuvaan ei ole saatu aivan kaikkia perheenjäseniä.

Kardashianien perheen naiset Khloé, Kourtney, Kim, Kris ja Kylie. Kuvasta puuttuu mallina tunnettu Kendall.­

25.12.2018 16:00

Kardashianien tosi-tv-perhe esittelee Instagramissa jo perinteeksi muodostunutta joulupotrettiaan, jossa koko perhe poseeraa viimeisen päälle laitettuna kameralle.

Tänä vuonna kuva on kuitenkin hyvin erilainen kuin ennen, eikä se ole jäänyt huomaamatta heidän faneiltaan.

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty miksi kuvasta puuttuvat kolme perheenjäsentä. Kuvassa poissaolollaan loistavat Kendall Jenner ja Rob Kardashian, sekä sisarusten manageriäiti Kris Jenner.

Kourtney, Khloé ja Kim ovat jakaneet kuvan Instagram-tileillään, jossa käydään vilkasta keskustelua mahdollisista syistä, joiden takia Kendall, Rob ja Kris puuttuvat kuvasta.

– Oletteko riidoissa? Instagramissa kysellään.

– Missäs Rob ja Kris ovat?

– No tästä tuli selväksi ainakin se, ettei Kendall ole perheen suosikki...

– Kendall olisikin näyttänyt kuvassa oudolta, sillä hän on perheen naisista ainoa luomu, Instagramissa näpäytetään.

– Miksi Khloélla on kruunu?

– Miksi Rob ei ole ikinä perhekuvissa?

Monet perheen fanit kuitenkin huomauttavat, että Rob on muutoinkin pysytellyt poissa julkisuudesta jo pidemmän aikaa, eikä siksi ole luultavasti halunnut kuvaan mukaan.

– Se on varmasti hänen oma valintansa. Hän ei poistu kotoaan.

Rob Kardashian ei viihdy julkisuudessa. Perhekuvassa poseeraa kuitenkin Robin ja hänen ex-puolisonsa Blac Chynan Dream-tytär.­

Kim Kardashian selventää omalla Instagram-sivullaan miksi kolme perheenjäsentä ovat poissa kuvasta. Kim kirjoittaa heillä tulleen niin kova kiire kuvan ottamisen kanssa, ettei kaikkia sisaruksia ja heidän äitiään saatu kuvaan saman katon alle.

– Jätimme viime tippaan kuvan ottamisen. Aikataulut muuttuivat, mieheni oli poissa kaupungista. Ymmärsimme sinä päivänä kun kuva otettiin, että olemme nyt samassa paikassa, joten järjestimme lapset kuvaan kanssamme. Kendall ja äitini tulivat tapaamaan meitä kuvauksen jälkeen, joten tällä mennään. Kuvassa on niin monta perheenjäsentä kuin mahdollista, Kim selittää.

Kris Jenner on jakanut tyttäriensä perhepotretit Instagram-tilillään ja esitellyt tilillään myös leipomansa piparkakkutalon. Kris kertoo heränneensä aamuneljältä leipomaan mahtipontista luomusta ja muita jouluherkkuja:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?