Heidi Klum, 45, kihlautui 16 vuotta nuoremman Tokio Hotel -rokkarin kanssa jouluaattona – suhde vahvistettiin vasta muutama kuukausi sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Klum, 45, kihlautui 16 vuotta nuoremman Tokio Hotel -rokkarin kanssa jouluaattona – suhde vahvistettiin vasta muutama kuukausi sitten

Tokio Hotel -muusikko Tom Kaulitz kihlasi Heidi Klumin jouluaattona.

Heidi Klum ja Tom Kaulitz kihlautuivat jouluaattona.­

25.12.2018 9:25

Malli Heidi Klum hihkuu onnea Twitter-tilillään. Klum, 45, paljasti faneilleen kihlautuneensa muusikko Tom Kaulitzin, 29, kanssa jouluaattona. Klumin julkaisemassa mustavalkoisessa kuvassa kyyhkyläiset hymyilevät leveästi. Klumin vasemmassa nimettömässä kimmeltää muhkea timanttisormus.

– Sanoin kyllä! Klum intoilee Twitterissä.

Klum on ollut aikaisemmin naimisissa kaksi kertaa: stylisti Ric Pipinon kanssa vuosina 1997–2001 ja laulaja Sealin kanssa 2004–2012. Klumilla on myös neljä lasta.

Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom Kaulitz on ollut aikaisemmin naimisissa saksalaismalli Ria Sommerfeldin kanssa. Pari erosi vuonna 2016.

Kaulitz tunnetaan takavuosien suosikkiyhtyeestä Tokio Hotelista. Hänen kaksoisveljensä Bill Kaulitz (oik.) on yhtyeen laulaja.­

Heidi Klumin ja Tom Kaulitzin romanssi on edennyt vinhaa vauhtia. Ensimmäistä kertaa parin romanssista huhuttiin maaliskuussa, jolloin heidät kuvattiin suutelemassa America’s Got Talent -ohjelman kuvauksissa. Toukokuussa pari teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä Cannesin filmifestivaaleilla.

– Hän on kiltein, suloisin, huolehtivaisin ja rakastavin ihminen. Olen niin onnekas. En tiedä milloin olin viimeksi näin onnellinen, Heidi Klum on ylistänyt nuorta rakastaan People-lehden haastattelussa.

Klum uskoo heidän tulevan juttuun niin hyvin, koska he molemmat ovat saksalaisia.

– Hän on aivan ihana. Ehkä se johtuu siitä, että olemme saksalaisia niin ehkä ymmärrämme toisiamme eri tavalla.

Klum on kuvaillut Kaulitzin olevan elämänsä rakkaus.­

Klum on aikaisemminkin viihtynyt itseään huomattavasti nuorempien komistusten käsipuolessa. Mallikaunotar ihmetteli hänen ja Kaulitzin ikäerosta noussutta keskustelua Instyle-lehden haastattelussa.

– Viime aikoina muut kuin minä itse ovat muistuttaneet ikäerostamme. Poikaystäväni on minua monia vuosia nuorempi ja monet ihmettelevät sitä. Ikäero läväistään päin kasvojani vain silloin kun vastaan niihin kysymyksiin, Klum puhisi ja korosti, ettei ikäerolla ole hänelle mitään merkitystä.

– Elämässä pitää olla onnellinen, eikä miettiä liikaa mitä muut ajattelevat. Muiden mielipiteistä murehtiminen aiheuttaa vain ryppyjä.

Parin suhde nousi otsikoihin keväällä, kun heidät kuvattiin läheisissä tunnelmissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?