Megatähti Shakira ja jalkapalloilijapuoliso viettävät joulua Suomessa – lähtivät verokohun keskeltä Lappiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Megatähti Shakira ja jalkapalloilijapuoliso viettävät joulua Suomessa – lähtivät verokohun keskeltä Lappiin

Laulaja Shakira ja jalkapalloilija Gerard Pique viettävät joulua Lapissa.

Shakira viettää joulua Suomessa.­

24.12.2018 22:48

Kolumbialaissyntyinen poptähti Shakira ja Barcelonaa edustava jalkapalloilija Gerard Pique ovat vierailulla Suomen Lappissa, raportoivat useat brittimediat, kuten Daily Mail.

Pariskunnan nähtiin sunnuntaina lähtevän lapsineen matkaan kotikaupungistaan Barcelonasta. Tarkempaa kohdetta Suomessa eivät brittilehdet kertoneet, mutta Daily Mailin mukaan Shakira ja Pique matkasivat tapamaan Joulupukkia.

Shakiran puoliso on FC Barcelonan jalkapallotähti Gerard Pique.­

Alle kaksi viikkoa sitten Espanjan viranomaiset ilmoittivat epäilevänsä Shakiraa veropetoksesta. Shakiran epäillään jättäneen maksamatta veroja Espanjan valtiolle peräti 14,5 miljoonaan euron verran vuosina 2011–2014. Shakira asuu Espanjassa miesystävänsä Piquen kanssa. Myös parin kaksi lasta ovat syntyneet Barcelonassa.

Lue lisää: Shakiraa epäillään veropetoksesta: laulajatähdellä rästissä yli 14 miljoonaa euroa

Lapin paukkupakkaset, revontulet ja lumipeite näyttävät houkuttelevan maailmanluokan julkkiksia. Viime vuoden marraskuussa Piquen joukkuekaveri Barcelonasta argentiinalainen Lionel Messi vieraili Kuusamossa perheineen.

Viime vuoden jouluaattona Messi julkaisi kuvan perheestään ja joulupukista muoreineen Instagramissa.

Lue lisää: Lionel Messin vierailu Suomeen oli salamyhkäinen – tällä yksityiskoneella perhe saapui lumiseen Kuusamoon

Myös joukko muita nimekkäitä julkisuuden henkilöitä on käynyt Lapissa. Viime vuoden joulukuussa Lapissa vieraili yksi Intian tunnetuimmista julkkistähdistä, näyttelijä Anushka Sharma puolisoineen.

Taru sormusten herrasta tuttu näyttelijä David Wenham kävi myös Lapissa viime vuoden joulukuussa.

F1-perijä Tamara Ecclestone yöpyi Lapin vierailullaan Levi Spiritin luksushuviloissa, joissa yöpyminen maksaa 490–5000 euroa.

Näyttelijä Shia LaBeouf vietti kuukauden erämökissä elokuussa.

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke kävi Lapissa vuonna 2016.

Samana vuonna YouTube-julkkis Casey Neistat teki Lapista hittivideon. Näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt kävivät Lapissa vuonna 2012.

Lisäksi David ja Victoria Beckham lapsineen vierailivat Lapissa vuonna 2003. Monacon Albert, niin prinssinä kuin myös ruhtinaaksi noustuaan, Conan O’Brien ja Madonna ovat hekin käyneet Lapissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?