Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen, 25, hehkuttaa Instagramissa ”joulun ihmettä” – syöpähoidot päättyivät: ”En voi uskoa tätä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen, 25, hehkuttaa Instagramissa ”joulun ihmettä” – syöpähoidot päättyivät: ”En voi uskoa tätä”

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo Instagramissa syöpähoitojen päättyneen.

Julkaistu: 24.12.2018 9:57

Janita Lukkarinen kertoo Instagramissa saaneensa juuri ennen joulua lääkäriltä hienoja uutisia.

Lukuisista tosi-tv-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen, 25, on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti vakavasta sairaudestaan. Lukkarinen kertoi heinäkuussa Instagramissa elämänsä kääntyneen päälaelleen, kun hän sai tietää sairastavansa syöpää.

Takana on vaikeita hoitoja ja tosi-tv-kaunotar kertoi Ilta-Sanomille lokakuussa joutuneensa venymään aivan äärirajoille jaksaakseen hoidot.

Nyt Lukkarinen kirjoittaa Instagramissa saaneensa lääkäreiltä uutisia, joita hän on odottanut jo pitkään.

– Sain suurimman joulunihmeen ikinä! Menin lääkäriin 20.12.2018 odottaen jatkohoito-aikoja. Lääkäri kysyi vointia ja miten itse uskon tilanteen olevan. En halunnut vastata kysymykseen, koska en halunnut pettyä ja voimat tuntuvat edelleen olevan poissa. Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! MUN SYÖPÄ ON POISSA!! Janita Lukkarinen iloitsee Instagramissa.

Janita Lukkarinen poseerasi Ilta-Sanomille lokakuussa ilman peruukkiaan.

Hän kirjoittaa olevansa häkeltynyt ja onnellinen lääkärin kertomasta. Lukkarinen kiittää Instagramissa someseuraajiaan kannustavista viesteistä ja saamastaan tuesta.

– En voi uskoa tätä! Kiitos mun jokainen enkeli, jotka ootte rukoillut mun puolesta. Tää oli suurin ihme, jonka oon ikinä saanut todistaa! Joulu on maagista aikaa todellakin! Kiitos teille jokaiselle.

Lukkarinen kirjoittaa odottavansa nyt hoitojen päätyttyä, että hänen omat hiuksensa alkavat kasvaa takaisin. Kutreille hänellä on jo selkeä suunnitelma.

– Kunhan mun omat hiukset alkaa kasvaa aion laittaa hyvän kiertoon ja lahjoittaa kutrit niitä tarvitsevalle!

Oudot oireet piinasivat pitkään

Janita Lukkarinen kertoi IS:lle lokakuussa alkaneensa epäillä jotain olevan pahasti vialla viime keväänä. Hänen oli vaikea hengittää, hän ravasi lääkärissä ja söi antibioottikuureja toinen toisensa perään. Diagnoosina oli usein keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume tai kurkunpääntulehdus, mutta lääkkeet eivät auttaneet.

Lukkarinen joutui olemaan sairauslomalla ravintola-alan töistä vähän väliä. Toukokuussa oireet pahenivat niin paljon, että hän joutui jättäytymään kokonaan pois töistä. Nukkuminen oli lähes mahdotonta, hän ei saanut jalkojaan suoraksi, rinnassa tuntui ikävältä ja hengittäminen vihloi. Kivut olivat kovat ja jotain oli selvästi pahasti vialla.

Janita Lukkarinen on tuttu muun muassa Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -sarjoista.

– Minulta otettiin silloin keuhkokuvat, joista tehtiin ensimmäinen löydös, mutta siitä ei kerrottu minulle. Sairastelin vielä pari kuukautta ja ajattelin, että ei jumankauta, en saa kohta enää ollenkaan henkeä, Lukkarinen kertoi IS:lle.

Lukkarinen muutti toiselle paikkakunnalle ja vaihtoi terveysasemaa. Uudella lääkärillä asiat alkoivat edetä ja tämä huomasi keuhkokuvissa jotain outoa. Lukkarinen määrättiin jatkotutkimuksiin, jossa keuhkojen löydöstä selvitettiin lisää.

13. heinäkuuta Lukkarinen sai terveysasemalta puhelun, jossa häntä kehotettiin palaamaan heti lääkäriin.

– Silloin olin ihan varma, että minulla on syöpä. Soitin äidille ja kerroin, että olen varma, että minulla on imusolmukesyöpä ja että nyt se on menoa. Preppasin hirveästi äitiäni siihen, mutta unohdin itseni.

  • Katso alla olevalta videolta, mitä Janita kertoi arjestaan rankkojen syöpähoitojen keskellä:

Lukkariselle kerrottiin vain, että hän kuului ensimmäiseen kiireellisyysluokkaan, jossa potilaan jatkotutkimukset toteutetaan mahdollisimman ripeästi. Muutaman päivän kuluttua Lukkarisen vointi romahti ja hän joutui sairaalaan. Pian sen jälkeen hän sai kuulla musertavat uutiset: hänen keuhkoistaan oli löydetty pahanlaatuisia kasvaimia ja jonkinlainen syöpä.

– Vitsi mä itkin silloin paljon, Lukkarinen huokasi muistellessaan hetkeä.

– Se oli ensimmäinen kosketus siihen, että minulla todella on syöpä ja hengenhätä. Pääni oli täynnä kysymyksiä: kuolenko tähän vai voinko parantua? Mitä nyt tapahtuu? Makasin sairaalan sängyllä, pidin äitiäni kädestä ja sanoin, että kuolen. Se päivä oli pahin tämän koko sairauden aikana.

Lukkarisen kehosta löytyi yhteensä kuusi syöpäkasvainta, jotka sijaitsevat sydämen päällä, keuhkoissa, vatsassa ja ohutsuolessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?