Khloé Kardashiania syytettiin kuvanmuokkauksesta – läväytti tiskiin kiukusta pihisevän vastauksen: ”Sano jotain kivaa tai anna olla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashiania syytettiin kuvanmuokkauksesta – läväytti tiskiin kiukusta pihisevän vastauksen: ”Sano jotain kivaa tai anna olla”

Khloé Kardashian halusi pistää kritisoijalleen jauhot suuhun.

Khloé Kardashian päätti vastata häntä arvostelleelle kommentoijalle Instagramissa.­

23.12.2018 20:04

Somejulkkis ja tv-persoona Khloé Kardashian on yksi kuuluisan Kardashian-perheen suosituista ja seuratuista jäsenistä. Naisella on mittava määrä seuraajia, sillä hän jakaa elämäänsä Instagramissa peräti 84 miljoonalle fanilleen.

34-vuotias Khloé saa ruusujen lisäksi myös risuja ja ikäviä kommentteja kuviinsa. Khloén äskettäin saama arvosteleva kommentti sai naisen kuohahtamaan, ja hän kirjoitti kaikkien yllätykseksi kritisoijalleen takaisin ärhäkän viestin.

Kaikki sai alkunsa tästä otoksesta, jossa Khloé poseeraa äitinsä Kris Jennerin kanssa.

– Pitäisitkö edes Instagram-tiliä, jos kaikki kuvanmuokkaussovellukset katoaisivat maailmasta? Lol, eräs kommentoija naureskeli kuvaan.

Tuhansittain kommentteja jokaiseen kuvaan saava Khloé ei jättänyt arvostelijaansa huomiotta, vaan vastasikin tälle yllättäen salamannopeasti takaisin.

– Pitäisitkö sinä? Joskus mietin miksi ihmiset kommentoivat, jos se ei tuo mitään lisäarvoa? Ehkä minä vain olen erilainen.. mutta en välitä olla negatiivinen tai passiivis-aggressiivinen. Maailmamme on muutenkin jo tarpeeksi myrkyllinen, Khloé kirjoittaa.

– On surullista, että ihmiset jaksavat kritisoida jotain sellaista kuin kuvanmuokkaussovellukset. Anna olla, muru. Sano jotain kivaa, tai anna olla. Älä lisää vihaa maailmassa. Kuinka tämä lisää rakkautta? Khloé kysyy.

Khloé näpäytti samaan syssyyn myös toista kommentoijaa, joka epäili naisen muokanneen muiden kuvien ohella myös mustavalkoista otosta.

– Mutta kultaseni, kuinka voit sanoa, että Photoshoppasin naamani, jos et oikeasti tiedä? Khloé kysyi.

Kerta ei todellakaan ole ensimmäinen, kun nainen on joutunut kuvanmuokkaussyytösten keskelle. Fanit ovat aiemminkin hieraisseet silmiään Khloén lisäämien kuvien kohdalla. Jokin aika sitten naisen nenä oli kokenut melkoisen muutoksen kuin yhdessä yössä.

Khloé paljasti vuosi sitten laihduttaneensa yli 18 kiloa parin vuoden aikana. Hän on kertonut julkisuudessa tunteneensa olevansa perheensä ruma ankanpoikanen ja hän vertasi itseään jatkuvasti siskoihinsa.

– Olin se perheen pullukka, Khloé on kertonut haastatteluissa.

Nainen sai ensimmäisen lapsensa True Thompsonin keväällä. Ollessaan kuudennella kuulla raskaana Khloé kertoi, että ensimmäinen kolmannes oli pahin.

– Ensimmäinen kolmannes on pahin, koska kukaan ei tiedä, että olet raskaana ja tunnet olosi kaikista epämukavammaksi, Kardashian sanoi.

– Mielestäni, kun ihmiset tietävät, että olet raskaana, olet oikeutettu kaikkeen. Toivottavasti näytän raskaana olevalta, en vain lihavalta, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?