Kotilääkäri: Milana Misicin rinnat olivat niin suuret, että ne aiheuttivat sietämätöntä kipua – vähättely ja tuijotus saivat tarttumaan rajuun keinoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Kotilääkäri: Milana Misicin rinnat olivat niin suuret, että ne aiheuttivat sietämätöntä kipua – vähättely ja tuijotus saivat tarttumaan rajuun keinoon

Milana Misic kertoo lehdelle, kuinka hän kärsi kammottavista kivuista liian suurten rintojensa vuoksi.

Milana Misic pienennytti rintansa 26-vuotiaana.­

23.12.2018 9:59

Muusikko Milana Misic paljastaa Kotilääkärissä hakeutuneensa 26-vuotiaana rintojenpienennysleikkaukseen.

Misic kertoo, kuinka painavat rinnat aiheuttivat paitsi pukeutumisongelmia, myös niin kovia selkäkipuja, että hengittäminen sattui. Kivut olivat sietämättömiä.

– Kävin 1990-luvulla vaivojen takia usealla lääkärillä. Minun käskettiin laihduttaa. Ongelmaani ei suhtauduttu vakavasti, vaikka kärsin todella paljon henkisesti ja fyysisesti. Huomasin ihmisten tuijotuksen, mutta onneksi työelämässä ei kukaan koskaan huomautellut rintojeni koosta, hän kertoo Kotilääkäri-lehdessä.

Misic pääsi lopulta rintojen pienennysleikkaukseen, joka ei kuitenkaan sujunut komplikaatioitta. Muusikko joutui viettämään useita päiviä sairaalassa ja rinnoista meni tunto vuodeksi. Kivut kuitenkin hävisivät.

– Voin sanoa, että rintaleikkaus pelasti elämäni, hän summaa.

Iskelmätähti Laila Kinnusen tytär kasvoi äitinsä alkoholismin ja väkivaltaisten enojen varjossa. Vasta hiljattain Misic sai tietää koko totuuden lapsuudestaan, kun hän sai käsiinsä lastensuojeluviranomaisten raportit itsestään. Niitä oli monta mappia.

– Muistan, kun olin äidin sylissä menossa vieraan naisen kanssa juhliin. Muistan sen sekasorron, muistan portsarin ja poliisit ulkona kadulla, mummin raivon. Olin peloissani. Äiti oli aivan hukassa. En epäillyt hänen rakkauttaan, mutta viina oli voimakkaampi. Se hämärsi kaiken arvostelukyvyn ja on surullista, että puhumme vasta kolmekymppisestä ihmisestä, Milana Misic kertoi IS:lle huhtikuussa.

Milana Misicin ainut lapsuuskuva Milan-isänsä ja äitinsä Laila Kinnusen kanssa.­

Misic asui pääsääntöisesti mumminsa ja vaarinsa luona. Huoltajuuden isovanhemmat saivat virallisesti vasta vuonna 1977 Milanan ollessa jo 7-vuotias. Elo mummilassa ei silti ollut tasaista. Siitä pitivät huolen Milanan enot.

– Tähdet ovat olleet suotuisassa asennossa, sillä minulle ei koskaan sattunut mitään. Olen tosin varma, että jos Martti-eno ei olisi kuollut, asiat eivät olisi jääneet siihen. Minulla alkoi varhaisteininä kasvaa voimakas pelonsekainen inho häntä kohtaan. Jotain olisi tapahtunut, sillä näin vihan hänen silmissään. Se oli kateutta mummin rakkaudesta. Mummi oli hänen äitinsä ja mä lapsenlapsi. Mummi huolehti minusta, eikä hänestä ja hän oli sentään perheen kuopus ja lemmikki. Sitten tulin minä ja hän ei saanut enää sitä huomiota.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?