Jare Tiihonen rikkoi hiljaisuuden somessa kuukausien jälkeen – julkaisi syntymäpäiväkuvan: mukana myös Mikael Gabriel

Julkaistu:

Uransa Cheek-räppärinä lopettanut Jare Tiihonen on aktivoitunut Instagramissaan kuukausien hiljaisuuden jälkeen.
Uransa lopettanut rap-artisti Cheek eli Jare Tiihonen on pitänyt elokuussa järjestettyjen viimeisten keikkojensa jälkeen tiukkaa hiljaiseloa.

Mies vaihtoi suositun Instagram-tilinsä nimen vastaamaan uutta elämänvaihettaan, kun Cheek jäi historiaan ja tilalle astui pelkästään Jare Tiihonen.

Nyt mies on julkaissut ensimmäisen kuvansa nimenvaihdoksen jälkeen. Riemukkaassa otoksessa Tiihonen poseeraa ystäviensä ympäröimänä.

Tiihonen täyttää 22. joulukuuta 37 vuotta.
Kuvassa poseeraavat monet julkisuudesta tutut henkilöt, kuten esimerkiksi Arman Alizad, Uniikki ja JVG:n VilleGalle. Kuvassa hymyilee myös Mikael Gabriel keltaisessa paidassaan. Mikael Gabriel julkaisi myös omassa Instagramin tarinat-osiossaan kuvaa juhlapaikalta ja toivotti Jarelle onnea.

Osalle faneista saattaa tulla yllätyksenä se, että Gabriel juhlii Tiihosen syntymäpäiviä.

Vielä keväällä Gabrielin ja Tiihosen keskinäiset välit nousivat nimittäin rajulla kädellä otsikoihin, kun Mikael Gabriel totesi yksiselitteisesti IS:n haastattelussa olevansa Suomen paras räppäri.

– Jare on tietysti suurin superstara Suomessa, ja hänellä on setti hirveän hyvin kasassa. Mutta ei hän samalla teknisellä tasolla räppäämisessä ole mun kanssani, Mikael Gabriel kommentoi.


Cheek ei IS:n haastattelussa halunnut kommentoida kollegansa sanomisia ollenkaan.

– Kollegoiden kunnioittaminen on minulle todella tärkeää. En ole koskaan sanonut kenestäkään toisesta artistista mitään negatiivista mediassa, Jare totesi.

– Se on mielestäni ollut aina perustavanlaatuinen juttu meidän artistien välillä, hän sanoi.

Mikael Gabriel ilmoitti jäävänsä lokakuussa määrittelemättömän pituiselle tauolle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt