Taas häät brittihovissa! Gabriella Windsor, 37, menee naimisiin – keväthäät jäljittelevät herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn vihkiäisiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Taas häät brittihovissa! Gabriella Windsor, 37, menee naimisiin – keväthäät jäljittelevät herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn vihkiäisiä

Brittihovissa on solmittu avioliittoja tiuhaan tahtiin kuluneen vuoden aikana. Keväällä kuningatar Elisabetin serkun tytär Gabriella Windsor sanoo tahdon.

Gabriella Windsor ja Thomas Kingston menevät keväällä naimisiin Pyhän Yrjön kappelissa.­

21.12.2018 18:07

Brittihovissa on ollut todellinen rakkauden vuosi, sillä useat kuninkaalliset ovat astelleet alttarille elämänsä rakkauden kanssa. Toukokuussa liiton solmivat prinssi Harry ja herttuatar Meghan, ja lokakuussa valansa vannoivat prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank.

Nyt myös Lady Gabriella Windsor menee naimisiin pitkäaikaisen kihlattunsa Thomas Kingstonin kanssa. 37-vuotiaan Gabriella Windsorin isä on kuningatar Elisabetin ensimmäinen serkku, Kentin prinssi Michael.

Tämä tarkoittaa sitä, että Pyhän Yrjön kappelissa vietetään jo kolmansia kuninkaallisia häitä vuoden sisään. Gabriella Windsorin ja Thomas Kingstonin häät järjestetään brittilehti Daily Mailin mukaan keväällä.

Lady Gabriella Windsor ja Thomas Kingston osallistuivat lokakuussa prinsessa Eugenien vihkitilaisuuteen Pyhän Yrjön kappelissa.­

Lehtitietojen mukaan Gabriella Windsor haluaa jäljitellä omissa juhlissaan Sussexin herttuaparin upeita toukokuisia häitä, joita seurasivat sadat miljoonat silmäparit ympäri maailmaa. Saman kappelin lisäksi Windsorin ja Kingstonin hääjuhla järjestetään niin ikään myös Frogmore Housessa, jossa myös herttuatar Meghan ja prinssi Harry järjestivät oman vastaanottonsa.

Häihin ei ole kutsuttu julkisuuden henkilöitä, mutta paikalle odotetaan saapuvaksi monia kuninkaallisen perheen jäseniä. Vielä ei ole varmaa saapuuko itse kuningatar häihin, vaikka morsiusparin vanhemmat ovatkin todennäköisesti joutuneet jo pyytämään Elisabetilta lupaa vihkiseremonian toimittamiseen hänen kappelissaan.

Monista yhtäläisyyksistä huolimatta Windsorin ja Kingstonin hääjuhla ei kuitenkaan ole niin ylellinen kuin aiemmat kuninkaalliset häät, mikä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Windsor on kruununperimysjärjestyksessä vasta 50. Myös häiden kustannukset maksetaan morsiamen vanhempien prinssi Michaelin ja Kentin prinsessa Marie-Christine von Reibnitzin pussista.

Windsorilla on lehtitietojen mukaan erityinen side Pyhän Yrjön kappeliin, sillä hän on viettänyt monia lapsuutensa jouluja samoissa maisemissa ennen kuin kuninkaallisen perheen joulunvietto siirtyi Sandringhamiin. Windsor on myös ollut tärkeässä roolissa serkkunsa Lady Helen Taylorin häissä vuonna 1992. Silloin hän oli samaisessa kappelissa järjestetyissä häissä serkkunsa morsiusneitona.

– Gabriellalla on erityinen, henkilökohtainen side Pyhän Yrjön kappeliin. Hän rakastaa sitä paikkaa, lähipiiristä kerrotaan.

Huhujen mukaan Kingston on heilastellut aiemmin prinssi Williamin entistä kumppania, Natalie Hicks-Loebbeckea. Kingston on myös erittäin hyvää pataa Williamin vaimon siskon Pippa Middletonin kanssa.

Gabriella Windsor työskentelee kansainvälisessä markkinointifirmassa, kun taas hänen kihlattunsa luo uraa rahoitusalalla.

Tuleva aviopari osallistui syksyllä prinsessa Eugenien häihin, joissa nähtiin kuninkaallisten lisäksi runsas joukko Iso-Britannian silmäätekeviä julkkiksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?