Drew Barrymore kertoi suorat sanat Hollywood-glamourin kääntöpuolesta – Charlien enkelit -tähti ajautui avioeronsa jälkeen vaikeaan syöksylaskuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Drew Barrymore kertoi suorat sanat Hollywood-glamourin kääntöpuolesta – Charlien enkelit -tähti ajautui avioeronsa jälkeen vaikeaan syöksylaskuun

Hollywood-tähtien elämään kuuluu kyyneliä ja surua siinä missä tavallisten ihmistenkin elämään.

Drew Barrymore paljasti haavoittuvan puolen itsestään sosiaalisessa mediassa.­

21.12.2018 17:05

Näyttelijä ja elokuvatuotantoyhtiö Flower Filmsin omistaja Drew Barrymore, 43 vuotta, julkaisi Instagramissa torstaina päivityksen, jossa hän tuo seuraajiensa silmien eteen Hollywood-elämän kääntöpuolen.

Ensimmäisessä kuvassa poseeraa viimeisen päälle meikattu ja itsevarma näyttelijätähti. Kun nuolesta painaa oikealle, näkeekin itkuun purskahtaneen Barrymoren kasvot.

Kuvasta kertoi sivuillaan muun muassa People-lehti. Amerikkalaislehti kertoo, että Barrymore erosi kaksi vuotta sitten puolisonsa kanssa. Barrymore ja Will Kopelmann ehtivät olla naimisissa neljä vuotta.

Lehden mukaan näyttelijä paljasti aiemmin, että avioero ajoi hänet synkkään elämänvaiheeseen, josta hänen oli vaikeaa löytää poispääsyä.

– Jotkut päivät ovat upeita ja kauniita. Näytän tältä, kun minua on meikattu ja hiuksiani on laitettu kaksi tuntia ja loistava valokuvaaja on ottanut kuvat hyvässä valaistuksessa. Tunnen itseni kauniiksi myös hikisen treenin jälkeen.

– Mutta se kaikki vaatii työtä. Se on hyvä juttu, koska se tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voisi saavuttaa sen. En voi peittää sitä, että jotkut päivät ovat vaikeita, eivätkä ole niin kauniita, näyttelijä kirjoittaa.

Barrymore kannusti seuraajiaan olemaan luovuttamatta vaikeissa elämäntilanteissa. Jos tunnelin päässä on vähänkään valoa, sitä kohti kannattaa pyrkiä.

– Minä olen siitä onnekas, että ongelmani ovat selvitettävissä. Kiitollisuuteni siitä on loputonta.

– Mutta joskus elämä voi silti vain viedä sinut maahan minuutiksi. Sitten itkemme ja keräämme itsemme kasaan ja laitamme jalan toisen jalan eteen, tähti päättää.

Barrymoren fanit kommentoivat kuvaa kehuen häntä avoimuudesta. Monet kertoivat saaneensa Barrymoren rehellisyydestä rohkeutta omaan elämäntilanteeseensa.

Drew Barrymore esitti Charlien enkelit – Kurvit suoriksi -elokuvasarjassa villiä Dylan Sandersia (vasemmalla).­

Drew nousi tähdeksi jo pikkulapsena esiinnyttyään 80-luvun ikisuosikissa, E.T.-elokuvassa.­

Drew Barrymore nousi tunnetuksi jo lapsena, kun hän esiintyi huippusuositussa E.T.-elokuvassa vuonna 1982.

Sen jälkeen hän on esiintynyt lukuisissa Hollywoodin isoissa kassamagneeteissa, kuten Charlien enkeleiden uudemmissa elokuvaversioissa, Scream-kauhuelokuvassa, Donnie Darkossa, Jätä se! -komediassa ja Lomapainajainen-komediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?