Rosanna Kulju jätti kuntosalin väliin, paino nousi 7 kiloa – saa tutuilta ja tuntemattomilta ylistäviä kommentteja - Viihde - Ilta-Sanomat

Rosanna Kulju jätti kuntosalin väliin, paino nousi 7 kiloa – saa tutuilta ja tuntemattomilta ylistäviä kommentteja

Rosanna Kulju toivoo, että voisi olla tulevana vuonna itselleen huomattavasti armollisempi. Ulkonäköpaineet ovat joskus todella kovat.

Rosanna Kulju kuvattuna Miss Helsinki 2018 -kilpailun finaalissa.­

21.12.2018 12:01

Miss Helsinki -kilpailun nykyinen järjestäjä ja vuoden 2015 voittaja Rosanna Kulju julkaisi Instagramissa kuvapäivityksen, jossa hän kirjoittaa avoimesti ulkonäköpaineista ja salilla käymisestä.

Kulju, 27 vuotta, aloittaa päivityksensä kertomalla, että on joutunut vähentämään kuntosaliharjoittelua kiireen vuoksi. Sen seurauksena vaakakin näyttää tällä hetkellä seitsemän kiloa isompaa lukemaa kuin yleensä.

– Mä oon aina ollut tosi huono olemaan armollinen itselleni ja vaadin itseltäni jatkuvasti tosi paljon. Oon nyt muutaman kuukauden joutunut jättämään jonkun asian pois kaiken kiireen, stressin ja flunssan keskellä ja se on valitettavasti ollut kuntosali. Ja se tietysti näkyy kropassa +7kg, Rosanna kirjoittaa.

Kulju toteaa, että stressin helpottaessa herkutkin maistuvat paljon paremmin, vaikka talvinen treenaaminenkin on hauskaa.

– Olkoon se mun 2018 opetus – olla armollinen itselleni ja kuunnella sitä omaa kroppaa. On myös hassua huomata miten paljon saan kommentteja tutuilta ja tuntemattomilta tyyliin; ’wow sä näytät tosi hyvältä’ vaikka olenkin ottanut sen 7kg painoa. Koska tiedättekö hitto mitä!! KAUNEUS JA KARISMA TULEE SIELTÄ SISÄLTÄ! Se mitä siellä sisällä on määrittelee sut, ei sun kuori.

– Nyt vedän hiit-treenin ja lähden pikkusiskon kanssa munkkikaffelle, Rosanna päättää päivityksensä.

Päivityksen alle on kertynyt paljon kannustavia ja kehuvia kommentteja.

Takana rankka ero ja muutto

Rosanna kertoo suositulla Instagram-sivullaan, blogissaan ja Suplan podcastissaan kuulumisiaan avoimesti. Hänellä on esimerkiksi Instagramissa yli 45 000 seuraajaa.

– Mua ei hävetä olla rehellinen ja avoin asioista ja kenelläkään tässä maailmassa ei ole oikeutta kertoa mulle mitä tuntea tai mitä sanoa, Rosanna kirjoitti Instagramissa marraskuussa.

Kulju koki viime keväänä rankan eron. Hän kertoi IS:lle Miss Helsinki -kilpailun finaalissa joulukuun alussa nauttivansa elämästään tällä hetkellä sinkkuna. Hän asuu 75-neliöisessä kimppakämpässä Helsingin Ullanlinnassa yhdessä ex-Miss Helsinki Jessica Ruokolan kanssa.

– Tällä hetkellä en kaipaa miestä rinnalleni, mutta jossain vaiheessa varmasti, koska olen niin tunneihminen. Tällä hetkellä viihdyn näin, hän sanoi IS:n haastattelussa.

Kuljun organisoima Miss Helsinki -kilpailu on kauneuskisa, jossa korostetaan henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Sporttisessa kisassa osallistujat ottavat osaa urheilutapahtumiin. IS näytti tänä syksynä suorana lähetyksenä, kun osallistujat juoksivat Cooperin testin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?