Mikael Granlundin avopuoliso upeassa raskauskuvassa – tällainen on pariskunnan elegantti Minnesotan-koti: Paljon pohjoismaisia yksityiskohtia - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Granlundin avopuoliso upeassa raskauskuvassa – tällainen on pariskunnan elegantti Minnesotan-koti: Paljon pohjoismaisia yksityiskohtia

Malli ja yrittäjä Emmi Kainulainen julkaisi Instagramissa suloisen raskauskuvan. Hän vahvisti ilouutisen IS:lle lokakuussa.

Emmi Kainulainen ja tämän puoliso Mikael Granlund saavat pian esikoislapsensa.

21.12.2018 10:07

Kiekkotähti Mikael Granlundin, 26, kihlattu Emmi Kainulainen odottaa paraikaa pariskunnan esikoislasta. Huippumallina ja yrittäjänä uraansa luonut Emmi, 27, julkaisi Instagramissa joulukuussa suloisen raskauskuvan.

Pariskunta vahvisti ilouutisen ja kihlautumisen IS:lle lokakuussa. Laskettua aikaan he eivät kuitenkaan paljastaneet. Emmin kuvasta huomaa, että raskaus on jo edennyt pitkälle.

Granlund ja Kainulainen ovat olleet yhdessä noin kuusi vuotta. He asuvat yhdessä Minneapolisissa, jossa Granlund pelaa jääkiekkoa. Hän on edustanut Minnesota Wildia vuodesta 2012 lähtien.

Emmi kertoi elämästään IS:n haastattelussa vuosi sitten.

24 000 asukkaan Hollolassa varttunut Emmi kertoi silloin siitä, miten paljon hänen elämänsä on muuttunut aikuistumisen myötä. Hän alkoi tehdä mallintöitä 18-vuotiaana voitettuaan silmälasimainoskilpailun.

– Avasin Cosmopolitanin, ja kasvoni olivat lehdessä sivun kokoisena mainoksena. Se tuntui hullulta, Emmi kertoi IS:lle.

Nuori nainen pääsi matkustamaan ympäri maailmaa työnsä merkeissä.

Ennen äitiyttään hän ehti valmistua sisustusarkkitehdiksi ja perustaa yhdessä yhteistyökumppaninsa Sarianne Solion kanssa Fedited.com-lifestylesivuston. Lisäksi Emmi suunnittelee vaatteita omalle CHAÎNE-vaatebrändilleen.

Töitä hän tekee pääasiassa kotoaan käsin, jotta voi olla puolisonsa tukena Minneapolisissa.

– Totta kai se on joskus yksinäistä. Olen kääntänyt sen kuitenkin voimavaraksi, Emmi sanoi.

Upeita kuvia Minneapolisin-kodista

Emmi on jakanut Instagramissaan paljon kuvia pariskunnan kauniista kodista Minneapolisissa.

Kuvista huomaa, että Kainulainen rakastaa sisustamista ja pieniä yksityiskohtia.

Sisustustyyli henkii pohjoismaisuutta vaaleilla sävyillään.

Kuvissa seikkailee mukana myös pariskunnan pieni valkoinen ranskanbulldoggi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?