Viihde

Somekansa supisee ihmeissään: Jukka Hildénin Suomessa vierailevan Chachi-rakkaan kommenttikenttä täyttyi epäilyistä

Julkaistu:

sometähteys
Sometähti Chachi Gonzalesin fanit ihmettelevät Chachin upean ulkonäön salaisuutta ja hänen ja Duudsonit-komistuksen suhteen todellista laitaa.
Duudsonit-tähti Jukka Hildénin kihlattu Chachi Gonzales on tunnettu sometähti: Hänellä on huippusuosittu YouTube-kanava ja Instagram-sivu, jossa on yli 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Chachi julkaisee somessa tanssivideoita ja selfie-kuvia, joiden kuvateksteissä hän kertoo avoimesti elämästään seuraajilleen.

IS kertoi torstaina siitä, miten Chachi saapui vastikään Suomeen ilmeisesti viettämään joulua talven ihmemaahan. Jukka ja Chachi esiintyivät yhdessä somekaunottaren Instagram-videolla, jossa he potkivat lunta ja nauroivat yhdessä. Vaikuttaakin siltä, että pariskunta viihtyy keskenään loistavasti.


Chachilla on valtava joukko erittäin uteliaita faneja, jotka kiinnittävät huomionsa pieniinkin yksityiskohtiin tähden julkaisuissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viime aikoina seuraajat ovat kiinnittäneet huomionsa nuoren naisen huuliin.

– Hän luulee, että kaikki ovat kyllin tyhmiä uskoakseen, että se on vain huulikiiltoa, joka saa hänen huulensa näyttämään isommilta.

– Miksi et tee videota huulitäytteistä? Ilkeimmät kommentoivat.

Eroa on epäilty

Osa kommentoijista on myös epäillyt avoimesti, että Jukan ja Chachin unelmaliitossa olisi ollut säröjä. Kommentoijat huomasivat, että Chachi on esiintynyt somessa aika ajoin ilman muhkeaa kihlasormustaan. Se on ollut omiaan kiihottamaan erohuhuja.

– Hän ei ole käyttänyt sormustaan marraskuun alusta lähtien ja näyttää matkustavan koko ajan yksin, eräs epäili.

Kaikki eivät suhtaudu pariskunnan tekemisiin negatiivisesti.

– Jukka vaikuttaa hyvältä tyypiltä. Olen teidän puolellanne. Sosiaalinen media voi olla aika kieroutunut paikka, yksi kommentoi.
38-vuotias Hildén ja 22-vuotias Gonzales eivät ole peitelleet rakkautta somessa. Hildén kosi rakastaan vain kuukausia sen jälkeen, kun oli jättänyt vireille erohakemuksen entisen vaimonsa Outin kanssa. Chachi on esitellyt somekuvissaan onnellisena todella kookasta kihlasormustaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt