Jukka Hildénin Chachi-kihlattu saapui Suomeen – heitti saman tien tiukan vertauksen Helsingin säästä

Julkaistu:

Chachi Gonzales kertoo Instagram-tilillään saapuneensa Suomeen.
Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 38, kihlasi elokuussa 22-vuotiaan sometähti Chachi Gonzalesin. Sen jälkeen pari on ottanut yhdessä tatuointeja ja julkaissut toinen toistaan rakkaudentäyteisempiä päivityksiä.
Nyt Gonzales on saapunut jouluksi Suomeen. Kaunotar julkaisi Instagramin tarinoissaan videon, jossa potkii jäätä.

– Whiiiiiii, Gonzales ääntelee jäällä tepastellen ja sitä potkien.
Hän kääntyy kuvaamaan Hildéniä, joka vilkuttaa innoissaan kameralle.

– Tarvitsen lisää lunta! Tämä on kuin jääpuikkoja, kaunotar jatkaa.


Hildén tutustutti rakastaan suomalaisiin maisemiin ensimmäisen kerran kesällä vain hetki kihlauksen jälkeen. Pari kävi tuolloin muun muassa helikopteriajelulla ja Ähtärissä Hildénin kotikulmilla.
– SUOMI ON USKOMATON! Olen niin onnellinen, että pääsin vierailemaan siellä rakkaani kanssa, enkä malta odottaa, että pääsen takaisin, Gonzales hehkutti.
Gonzales ponnahti julkisuuteen vain 15-vuotiaana, kun hänen tanssiryhmänsä voitti America’s Best Dance Crew -ohjelman. Somekaunotar oli mukana Huippujengi-sarjan amerikkalaisessa versiossa Ultimate Expeditionissa, jonka kautta Gonzales ja Hildén ovat mitä ilmeisemmin tutustuneet. Hildén toimi ohjelmassa juontajana.


Hildénillä on takana avioero ex-puolisostaan Outista. Pari jätti avioerohakemuksen viime helmikuussa, mutta eropäätöksen pari kertoi tehneensä vuonna 2017. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Gonzaleskaan ei ehtinyt olla kovin kauan vapailla markkinoilla – kaunotar erosi entisestä poikaystävästään, YouTube-tähti Josh Leyvasta joulukuussa 2017.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt