Tervetuloa Tainola Show’hun, Rita Tainola! Paljastatko salaisuuksia muistelmissasi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tervetuloa Tainola Show’hun, Rita Tainola! Paljastatko salaisuuksia muistelmissasi?

Julkaistu: 29.12.2018 7:56

Nyt olet poikkeuksellisen Tainola Show’n äärellä, sillä ensi kertaa ohjelman yli viisivuotisessa historiassa vieraana on Rita Tainola itse. Haastattelijana on tv:stä tuttu Arto Nyberg.

Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Rita Tainola on pitkällä urallaan kokenut paljon ja tavannut lukuisia maailmantähtiä ja -johtajia. ISTV:ssä hän on vetänyt omaa Tainola Show -haastatteluohjelmaa lokakuusta 2015 asti. Ohjelma on ilmestynyt joka ikinen viikko kesät talvet, ja siinä on käynyt yli 270 vierasta.

Nyt Tainola Show päättyy ISTV:ssä ja se siirtyy podcastiksi, eli Tainolan haastatteluja voi jatkossa kuunnella Ilta-Sanomien podcasteista ja Suplasta.

Siitä syystä tässä Tainola Show’n erikoislähetyksessä on vieraana Rita Tainola itse. Häntä haastattelee palkittu toimittaja Arto Nyberg.

Tainola kertoo Nybergille, että hänellä on uraa takana jo 41 vuotta.

– Vähitellen pitää ruveta vähentämään töitä, mutta eihän toimittaja koskaan lopeta työntekoa, Tainola kertoo ohjelmassa.

Tainola kertoo muun muassa, kuinka seurapiiritoimittajan työ on muuttunut 40 vuoden aikana. Hän paljastaa myös, mikä on ollut pitkän uran kaikkein ikimuistoisin haastattelu. Ohjelmassa selviää sekin, aikooko Tainola paljastaa mahdollisissa muistelmissaan vuosikymmenten aikana kertyneitä salaisuuksia ja vaiettuja yksityiskohtia julkisuuden henkilöistä.

Ohjelman voit katsoa tämän artikkelin yllä olevalta videolta tai kuunnella sen podcastina alla olevasta soittimesta.

Ensimmäinen pelkkänä podcastina julkaistava Tainola Show’n jakso ilmestyy IS.fi:ssä lauantaina 5. tammikuuta 2019. Tainolan vieraana on tuolloin ohjaaja Klaus Härö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?