Poptähti Robin kotiutui merivoimista palkittuna miehenä – poseeraa kameralle armeijan vihreissä

Robin palkittiin esimerkillisestä suorituksestaan.

20.12.2018 16:38

Suomen kirkkaimpiin poptähtiin lukeutuva Robin jätti aukon suomalaiselle viihdetaivaalle ilmoittaessaan jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle tauolle kesällä 2017.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Robin ajatteli armeijasta ennen asepalvelusta.

Nyt merivoimat kertoo, että Robin on kotiutunut armeijasta. Hän on nyt reservin korpraali. Merivoimat julkaisi myös otoksen tuoreesta reserviläisestä, joka palkittiin esimerkillisestä suorituksestaan.

– Rannikkoprikaatin kotiutuskahveilla palkittiin kiitettävästi ja esimerkillisesti suoriutuneita varusmiehiä. Kuvassa Urlus-säätiön palkitsemat tulevat reserviläiset, kuvan yhteydessä kerrotaan.

Robin kertoi tauon aikana muun muassa kirjoittavansa ylioppilaaksi ja suorittavansa varusmiespalveluksen. Hän kertoi ennen taukoaan IS:lle. että tauko kattaa ainakin asepalvelusajan.

– Kyllä täytyy myöntää, että aika nopeasti sieltä täytyy yrittää pois, jotta pääsee takaisin musahommien pariin, hän tuumasi.

Robin on pitänyt taukoa urastaan artistina.

Nuorukainen on elellyt hiljaiseloa tauolle jäätyään. Tähti nähtiin viimeksi julkisuudessa Ruisrockissa, jossa hän esiintyi Samu Haberin kanssa. Robin teki tuolloin Sunrise Avenuen keikalle yllätysvierailun. Parivaljakko esitti Ruisrockissa Haberin tekemän sovituksen Nikke Ankaran kappaleesta Perjantai 13.

Version nimi on Luojan kiitos on perjantai ja se kertoo inttielämästä.

Elokuussa Robin päivitteli kuulumisiaan Instagram-seuraajilleen 20-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi.

– Jaaha! Teinivuodet on takana. Niihin on mahtunu niin paljon kaikkee mitä en olis voinu ikinä edes uskoa saavani aikaan. Nyt näin parikymppisenä olo on edelleen että kaikki on vasta edessä, mies kirjoittaa.

– Kiitos teille kaikille joiden kaa oon saanu viettää mun teinivuoteni. I don’t believe in age I believe in energy! Nyt pitää taas mennä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?