Viihde

Will & Grace -sarjan tähti häikäisee ikinuorella ulkonäöllään – 50-vuotias näyttelijä ei näytä vanhentuneen päivääkään

Julkaistu:

Debra Messing ei näytä vanhentuneen päivääkään viimeisen 20 vuoden aikana, vaan päinvastoin.
Näyttelijä Debra Messing on viihdyttänyt tv-katsojia jo vuodesta 1998 asti Will & Grace -komediasarjassa. Messing, 50, esittää hittisarjassa New Yorkissa asuvaa sisustussuunnittelija Grace Adleria.

Sarja palasi viime vuonna fanien suureksi iloksi uuden kauden voimin yli 10 vuoden tauon jälkeen. Samalla punakutrisen Messingin ikinuorelta vaikuttava ulkonäkö nousi jälleen puheenaiheeksi.


Näyttelijäkaunotar nimittäin näyttää nyt jopa nuoremmalta kuin 20 vuotta sitten.

Messing kertoi brittilehdelle nuoruutensa salaisuuden olevan loppujen lopuksi kuitenkin hyvin simppeli, sillä hän luottaa kahteen melko simppeliin kikkaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Juon litroittain vettä, ja syön erittäin, erittäin puhdasta ruokaa. Lisäksi nukun paljon ja järjestän aikaa hyvinvoinnilleni, hän selitti.


Lisäksi Messing on kertonut pitävänsä huolta kunnostaan, ja hän harrastaa joogaa, pilatesta, spinningiä ja painonnostoa.

Tähden tarkkaan ruokavalioon saattaa vaikuttaa myös se, että hän kärsii monista allergioista. Lehtitietojen mukaan Messing joutuu nimittäin pidättäytymään kaikista vaaleista kaloista, kanasta, sienistä ja maitotuotteista.


Lisäksi niukkaa ruokavaliota kaventaa entisestään se, että Messing on laktoosi-intolerantikko, eikä myöskään syö juustoja, papuja, jogurttia, parsakaalia tai kukkakaalia.

Aiemmin näyttelijä on myöntänyt turvautuneensa myös vedenjuomista, puhdasta ruokavaliota ja urheilua kalliimpiin keinoihin ulkonäkönsä ylläpitämiseksi.


Messing paljasti Forbes-lehden haastattelussa omistavansa sylikaupalla erilaisia hoitotuotteita, kuten hintavia ihonhoitoseerumeita, jotka sisältävät ihon hyvinvoinnille tärkeää C-vitamiinia.

Brittilehden laskelmien mukaan pelkkä tähden seerumivarasto on arvoltaan reippaasti yli 1 500 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt