Tosi-tv:stä tuttujen Akin ja Ritan Alanyan-painajainen päättyi – pari teki radikaalin päätöksen

Aki ja Rita palaavat Suomeen, vaikka Turkissa sijaitseva villa oli vuokrattu toukokuuhun asti.

Aki ja Rita palaavat Suomeen.

19.12.2018 8:37

Satakunnan Kansa kertoi viime viikonlopun lehdessään, että televisiosta tuttu pariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen muuttivat talveksi Alanyan kaupunkiin Turkkiin. Esikoistaan odottava pariskunta on vuokrannut talveksi käyttöönsä Bektasin vuoristossa sijaitsevan upean villan.

Pariskunta kertoi tuolloin SK:lle, että talvi on ollut heille hyvin haasteellista aikaa. Rita tuli parin suureksi iloksi raskaaksi juuri ennen pariskunnan muuttoa Turkkiin. Vaikka raskaus oli odotettu, sen ensimmäinen kolmannes on ollut todella vaikea. Turkissa oleskelu ei ole tehnyt oloa yhtään paremmaksi.

Aki ja Rita muuttivat villaan Turkin Alanyaan. He palasivat kuitenkin takaisin ennen aikojaan.

Rita myönsiä välillä pohtineensa, että voisi olla mieluummin omassa kodissaan Porissa, ja syödä tuttua, suomalaista ruokaa.

– Villa on varattu toukokuuhun saakka, mutta auton nokka suuntaa kohti Porin Järvikylää heti, kun Rita niin sanoo, Aki sanoo.

Tiistaina pariskunta kertoi pakkaavansa tavaransa sekä kaksi koiraansa ja palaavansa Suomeen.

– Kotiinpäin. Sillä viisaan pöllön tie, kotia kohden matka vie, Aki sanaili Instagram-tilillään.

– Tulossa kotiin ja niin onnellinen siitä! Ikävä kaikkea Suomessa, perhettä, ystäviä, omaa kotia, omaa reviiriä, suomalaisuutta, Rita kirjoitti omalla tilillään.

– Haluun kasvattaa masua ja rakentaa kotipesää siellä missä tunnen, että sydän on, hän jatkoi.

Otos keräsi tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja, joissa pariskunta toivotettiin tervetulleeksi takaisin Suomeen.

– Kotona on hyvä olla! Tervetuloa Suomeen takaisin.

– Koti on paras paikka.

– Tervetuloa takaisin! Suomessa on turvallista odottaa vauvaa ja parasta olla just siellä missä sydän sanoo. Ajelkaahan varovasti.

Uusi oma tv-ohjelma tulossa

Aki ja Rita tekivät Turkissa omaa tv-ohjelmaansa ja ohjaavat ryhmäliikuntatunteja. Ohjelmasta ei ole vielä kerrottu lisätietoja julkisuudessa. Aiemmin pariskunta teki yhdessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmaa. Sitä esitettiin Livillä vuonna 2016.

Tv-pariskunta nousi tunnetuksi vuonna 2015, kun he ottivat osaa Nelosen suositun Temptation Island -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle. Ohjelmassa viehättävät sinkut yrittävät houkutella varattuja miehiä ja naisia viettelyksen viemäksi.

Aki ja Rita ponnahtivat julkisuuteen Temptation Island -ohjelmasta. Viihderealityn viides kausi nähdään tv:ssä keväällä.

39-vuotias Rita ja 43-vuotias Aki kertoivat lokakuussa julkisuudessa odottavansa esikoistaan. He kertoivat raskaudesta jo kuudennella viikolla, koska ovat kärsineet lapsettomuudesta 3,5 vuotta.

– Syy, miksi kerromme tästä jo nyt, on se, että olemme kertoneet avoimesti lapsettomuushoitojen aloittamisesta. Moni on elänyt sydämellään mukana ja emme voi enää olla vastaamatta kyselyihin ja viesteihin oletettujen hoitojen etenemisestä ja kierrellä totuutta, Rita kirjoitti faneilleen Instagramissa lokakuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?