Conan O’Brien valitsi Ismo Leikolan alatyylisen sketsin vuoden parhaimmistoon – videota katsottu muutamassa tunnissa yli 66 miljoonaa kertaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Conan O’Brien valitsi Ismo Leikolan alatyylisen sketsin vuoden parhaimmistoon – videota katsottu muutamassa tunnissa yli 66 miljoonaa kertaa

Julkaistu: 18.12.2018 12:33

Ismo Leikolan sketsi räjäytti pankin tammikuussa.

Maailman hauskimman miehen tittelin itselleen vuonna 2014 lunastanut Ismo Leikola esiintyi tammikuussa Conan O’Brienin isännöimässä Conan-talk show’ssa.

Leikolan esiintyminen nousi tuolloin valtaisaksi nettihitiksi. Leikola valitsi elämänsä tärkeimpään tv-esiintymiseen jutun, jossa äimistelee minuuttikaupalla sanan ”ass” monimerkityksellisyyttä amerikkalaisessa kielenkäytössä.

Leikola tuli tunnetuksi Amerikassa ass-sketsistään.

Nyt O’Brien on jakanut Leikolan esiintymisen uudelleen Facebook-tilillään. Videon jakotekstissä juontaja listaa sen vuoden parhaimmistoon.

Video on kirvoittanut naurua O’Brienin seuraajien keskuudessa tälläkin kertaa. Sitä on katsottu Facebookissa jo yli 66 miljoonaa kertaa.

– Netflix, missä olet? Hän tarvitsee oman ohjelmansa!

– En kyllästy tähän koskaan.

– Tämä oli aivan liian hauska!

Conan O’Brienin show muodostuu satiirisesta monologista, sketseistä, julkkisvieraista, musiikkiesityksistä ja stand up -komiikasta. Mies on tunnustautunut useaan otteeseen myös Suomi-faniksi.

Conan O’Brien jaksaa edelleen nauraa Ismo Leikolan sketsille.

Viime vuonna O’Brien lähetti muun muassa onnittelutervehdyksen satavuotiaalle Suomelle.

Esiintyminen O’Brienin ohjelmassa teki Leikolasta kansainvälisen staran. Nykyään hän on Amerikassa niin nimekäs koomikko, että keikkailee isojen kaupunkien stand up -klubien pääesiintyjänä, jolla voi olla samassa paikassa kuusi täysimittaista esitystä pitkän viikonlopun aikana ja pari lämmittelijää alustamassa.

– Näillä samoilla klubeilla voi käydä joku megastara, joka vetää tuplakeikat joka ilta ja päiväkeikat päälle, ja ne ovat kaikki tupaten täynnä. Sitten on minun kaltaisiani uudempia koomikkoja.

Leikola ja hänen Angelika-vaimonsa asuvat Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Ismo Leikola asuu Los Angelesissa.

Leikola kertoi IS:lle aiemmin, että kansainvälisen menestyksen myötä monen suomalaisen yleinen harhaluulo tuntuu olevan se, että hän olisi rikastunut kovastikin. Leikola toteaa asuvansa Angelika-vaimonsa kanssa täysin tavallisessa asunnossa ja ajelevansa peruskotterolla.

– Se, miten paljon Suomessa ihmisiä kiinnostavat muiden raha-asiat, tuntuu absurdilta. Jenkeissä raha saattaa kiinnostaa ihailumielessä, mutta Suomessa se kiinnostaa jossain aivan muussa mielessä, Leikola naurahtaa.

– Los Angelesissa kaikki raha, mitä tulee, se myös menee. On hienoa, että pystyn elättämään itseni pelkällä stand upilla Jenkeissä, mikä on todella harvinaista, koska siellä kilpailu on kovempaa.

Lue lisää: Ismo Leikola paljastaa, miten tapasi Angelika-vaimonsa – tällaista elämää he elävät Yhdysvalloissa: ”Olemme voimakaksikko”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?