Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami, 53, poisti valtavat hiuslisäkkeensä – tuore kuva hämmentää: ”Näytät 15 vuotta nuoremmalta”

Julkaistu:

ruotsin miljonääriäidit
Maria Montazamin fanit äimistyivät, kun näkivät, miltä tosi-tv-tähti näyttää ilman suunnattomia hiustenpidennyksiään.
Ruotsin miljonääriäidit -tv-ohjelmasta kuuluisaksi ponnahtanut varakas ruotsalaisnainen Maria Montazami ylläpitää nykyään suosittua Instagram-tiliä. Hän julkaisi tilillä äskettäin faneja hämmentävän otoksen itsestään.

Kuvassa Maria poseeraa ilman tuuheita hiustenpidennyksiään.

– Pidennykset ovat poissa 24 tuntia, Maria ilmoitti kuvatekstissään.
Fanit kommentoivat Marian kuvaa hämmästyneinä.

– Olet todellakin kaunis.

– Näytät 15 vuotta nuoremmalta ilman pidennyksiä.

– Näytät paljon paremmalta ilman niitä.

Maria Montazami esiintyy suositussa tv-sarjassa omana itsenään. Sarja alkoi pyöriä televisioruuduissa jo vuonna 2009. Maria on liikemies Kamran Montazamin vaimo. Pariskunnalla on neljä lasta.


Ruotsalainen Express-lehti kertoi aiemmin, että Maria avautui elämästään podcastissaan viime syyskuussa. Silloin selvisi, että Montazameilla oli suuri parisuhdekriisi vuonna 2013, kun Maria osallistui Let’s Dance -tanssiohjelmaan.

– Luulin, että putoan ohjelmasta pois heti parin viikon jälkeen, ja sanoin Kamranille, että palaan kahden viikon päästä kotiin. Olin kisassa lopulta mukana 11 viikkoa. Kamran ei ole koskaan imuroinut tai ollut Emman ja Nicholaksen kanssa yksin, joten hän oli jättihuolissaan kaikesta, Maria päivitteli.

Koska elämänrytmi oli mennyt sekaisin, he myös riitelivät paljon keskenään. Maria totesi, että heidän suhteensa toimii parhaiten, kun hän laittaa ruokaa kotona maanantaista perjantaihin ja Kamran puolestaan vie hänet ulos aina viikonloppuisin.

– Silloin voin vain laittautua ja hypätä Ferrarin kyytiin ja pitää hauskaa, Maria iloitsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt