Viihde

Asiakas käyttäytyi törkeästi jouluostoksilla – myyjä keksi käsittämättömän ovelan keinon ”kostaa” naiselle

Julkaistu:

jouluostokset
Aiemmin myyjänä työskennellyt nainen kertoi Facebookissa älyttömästä tavastaan ”kostaa” asiakkaalle tämän raivostuttava käytös.
On jälleen se aika vuodesta, kun yhden jos toisenkin hermot kiristyvät jouluostoksilla.

Otollisen vuodenajan innoittamana aiemmin myyjänä työskennellyt nainen, amerikkalainen Sarah Bélanger Demaneuf kirjoitti Facebookiin päivityksen omasta kokemuksestaan joulumyyntien aikaan. Lad Bible -sivusto kertoo, että Demaneufin päivitys lähti leviämään somepalvelussa vauhdilla.

Päivityksen otsikkona on ”A Star of Vengeance”, eli vapaasti suomennettuna ”Koston joulutähti”.

Demaneuf aloittaa kirjoituksensa kertomalla, että kuvassa esiintyvä joulutähti on hänen joulun lempikoristeensa, mutta se ei suinkaan symboloi hyvää tahtoa ja rauhaa. Sen sijaan se symboloi kostoa ja ilkeämielisyyttä.
– Työskentelin paikallisessa myymälässä joulun jälkeisinä välipäivinä. Kaikki koristeemme olivat 75 prosentin alennuksessa. Tämä kuvassa näkyvä tähti oli 50 prosentin alennuksessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kamala nainen (hyvin pukeutunut ja ajoi Lexuksella, joten ilmeisen varakas) tuli kauppaan ja halusi neljä tähtikoristetta, mutta hän halusi maksaa niistä vain 25 senttiä kappaleelta. Myymälämme ei ollut mikään pihakirppis, joten vastasin, että en voi myydä niitä niin halvalla.

– Tästä hän suuttui ja aloitti äärimmäisen ruman ja sotaisan käytöksen.

Kosto oli suloinen

Riitelyn jälkeen tähtikoristeita himoinnut nainen väitti, että hänen ystävänsä työskentelee toisessa kaupassa lähettyvillä ja lupasi myydä samanlaisia koristeita huomenna 90 prosentin alennuksella. Nainen ehdotti, että hän tulisi huomisaamuna katsastamaan myös tämän myymälän, josko koristeet olisivat sielläkin sitten vastaavassa alennuksessa.

– Sanoin hänelle, että en voi luvata, että koristeita on yhä jäljellä seuraavana päivänä. Hän vastasi, että koristeita on jäljellä kaksitoista kappaletta ja arveli, että kukaan ei osta niitä niin montaa.

Sillä hetkellä myyjä sai aivan tarpeekseen naisen uhoamisesta ja päätti kostaa tälle. Hän osti itse kaikki kaksitoista tähtikoristetta myymälästä, jossa oli itse töissä. Sen jälkeen hän soitti naapuriliikkeeseen ja varasi sieltä kaikki myynnissä olevat kultaiset tähtikoristeet.

– Ne olivat kostonhimoisimmat 30 dollaria, jotka olen koskaan käyttänyt, myyjä iloitsee.

Säästi yhden tähden itselleen

Seuraavana päivänä Lexus-nainen saapui myymälään heti avaamisaikaan.

– Sain ilon kertoa hänelle, että kaikki ne tähtikoristeet on myyty yhdelle asiakkaalle. Ilme hänen kasvoillaan oli jokaisen pennin arvoinen.

Demaneuf antoi tähtikoristeita vuosia ystävilleen ja sukulaisilleen lahjaksi. Yhden tähden hän säästi itselleen.

– 17 vuotta myöhemmin hymyilen edelleen, kun ripustan sen jouluna kuuseeni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt