Somessa posahti kommenttisota: Emily Ratajkowski poseerasi tyrmistyttävissä bikineissä – ”Tuo näyttää naurettavalta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Somessa posahti kommenttisota: Emily Ratajkowski poseerasi tyrmistyttävissä bikineissä – ”Tuo näyttää naurettavalta”

Sanasota syttyi, kun mallikaunotar Emily Ratajkowski esitteli Instagramissa muodikkaita, mutta varsin epäkäytännöllisiä narubikineitään.

Emily Ratajkowskin bikinit herättivät närää Instagramissa.­

16.12.2018 21:16

Somekaunotar Emily Ratajkowski poseerasi oman uimapukumallistonsa Instagram-sivulla ällistyttävän pienissä narubikineissä.

Kuvan julkaisemisen jälkeen kommenttikentässä syttyi saman tien sanasota. Monet kuvaa kommentoineet sanoivat suoraan, että kyseiset narubikinit ovat aivan naurettavat. Kommentoijat epäilivät, että bikinit eivät voi millään pysyä paikoillaan oikeassa käytössä uimarannalla.

– Nuo bikinit ovat aivan kauheat. Sinulla on upea vartalo, mutta rehellisesti sanoen luulen, että kaikki levähtää näkyviin jos liikut vähänkään nuo päälläsi.

– Tuo näyttää aivan naurettavalta. Karmeaa.

– Minusta tuo on vulgaaria ja tyylitöntä. Joillain tytöillä narubikinit voivat olla söpöjä ja olen harkinnut sellaisia itsekin, mutta tuo on vain liikaa.

– Voin kirjaimellisesti nähdä hänen vaginansa. Kuka menisi rannalle näin?

Kaikki eivät pitäneet Ratajkowskin bikinejä kamalina.

– Ostin nuo juuri punaisen värisenä ja ne näyttävät oikeastaan todella ihanalta päällä, eräs nainen kirjoitti tyytyväisenä.

Emily Ratajkowski nousi julkisuuteen esiinnyttyään Robin Thicken rohkealla Blurred Lines -musiikkivideolla vuonna 2013. Videolla nähtiin vähäpukeisia naisia ja eroottisesti latautuneita kohtauksia.

Ratajkowski on poseerannut mallinurallaan useampaan otteeseen alastonkuvissa. Nykyään hän on suosittu sometähti Instagramissa. Hänellä on kuvapalvelussa yli 20 miljoonaa seuraajaa.

Mallikaunotar on suosittu sometähti.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?