Viihde

Samae Koskinen elää jännittäviä aikoja – joutui turvautumaan varokeinoon: ”Hälytys sairaalaan saattaa tulla mikä hetki tahansa”

Julkaistu:

Laulajan vaimo on viimeisillään raskaana.
Laulaja Samae Koskinen, 40, piti kännykkänsä koko ajan mukanaan joulupäivänä tv:ssä nähtävän Anna laulu lahjaksi -konsertin harjoituksissa.

– Vaimoni on viimeisillään. Hälytys sairaalaan saattaa tulla mikä hetki tahansa. Laskettuun aikaan on vielä muutama päivä, mutta tyttö saattaa lähteä tulemaan milloin tahansa, Samae paljastaa IS:lle.

Pariskunnalla on entuudestaan viisivuotias poika.

– En muista mitään hänen vauva-ajastaan, koska se on valvomisineen sellaista hengissä säilymistaistelua, mutta ihan kohta se alkaa taas. Konkreatia iskee vasten kasvoja näinä päivinä, sympaattinen muusikko virnistää.


Esikoista hän on pyrkinyt kasvattamaan esimerkillä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yritän näyttää mallia sosiaalisuuteen ja positiivisuuteen, jotta hänen ei tarvitse pelätä ihmisiä. Poika onkin rohkea ja utelias pikkumies.

Tyttären lisäksi tarjolle on tulossa tammikuun alussa uusi kappale Kukaan meistä ei ole täällä liian pitkään.

– Tammikuussa julkistuu myös eräs todella iso asia, mutta siitä ei ole valitettavasti lupa sanoa vielä enempää, laulaja pahoittelee.

Hänelle joulu merkitsee hyväntahtoisuuden aikaa. Sen Samae oppi lapsuuden kodissaan.

– Vuoden aikana saattoi olla mitä tahansa kärhämiä, mutta ennen joulua aloimme olla keskenämme huomaavaisempia ja vältellä epäsopua. Sen takia joulu on aina tuntunut mukavalta ajalta.

Laulaja laittelee mielellään jouluruokia.

– Varsinkin lanttulaatikkoani kehutaan. Harrastan ruoanlaittoa, se on sairaan hauskaa. Teen yleensä meille joka päivä illallisen, jos vain aikataulu sallii, Samae mainitsee.