Viihde

Jessica Ruokola esitteli uuden espanjalaisrakkaansa Instagramissa – tapasivat ensi kertaa Raumanmeren juhannuksella: ”Minun turvapaikkani”

Julkaistu:

Jessica Ruokola paljasti löytäneensä uuden onnen.
Vuoden 2016 entinen Miss Helsinki Jessica Ruokola on julkaisi romanttisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa Instagramissa.
– Vain sinä, Ruokola kirjoittaa englanniksi sydämen kera.

Hän on lisännyt kuvan yhteyteen englanniksi aihetunnisteet ”kliseisyyden huipentuma” ja ”olet minun turvapaikkani” sekä espanjaksi ”minun rakkaani, minun elämäni”.

Ruokola on merkinnyt kuvan Helsinkiin. Kuva on kerännyt lukuisia onnitteluja ja tykkäyksiä tuoreelle parille.
  • Ruokola kertoo uudesta rakkaastaan ja Playboy-kuvauksistaan jutun pääkuvassa olevalla videolla.

Ruokola paljasti IS:lle viime viikolla löytäneensä uuden rakkauden. Hän seurustelee nykyään espanjalaisen miehen kanssa. Ruokola tapasi miehen ensimmäistä kertaa kolme vuotta sitten Raumanmeren juhannus -festivaaleilla, mutta oli tuolloin varattu. Tänä kesänä hän kohtasi miehen uudelleen tämän kotikaupungissa Barcelonassa ja pari rakastui.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Juhannuksena lähdin Barcelonaan ystäväni kanssa ex-tempore reissulle ja tapasimme siellä. Siitä asti olemme pitäneet yhtä. Elämä on hassua, hän hymyili IS:n haastattelussa.

Ruokolan mukaan hänen uusi rakkaansa on melko temperamenttinen latinoverensä vuoksi.

– Hän on latino. Tarpeeksi tulinen mulle. Rakastava ja sydämellinen, turvallinen mies, Ruokola luonnehti rakastaan.

Koska rakkaus löytyi Espanjasta, viettää Ruokola vuorotellen pari viikkoa Suomessa ja pari viikkoa Barcelonassa.

– Se on ollut todella virkistävää.


Ruokolan päätyö on tällä hetkellä sosiaalinen media. Lisäksi hän tekee viikonloppuisin töitä hostina. Playboy-kuvauksia ei ole toistaiseksi tiedossa lisää, mutta Ruokola on valmis poseeraamaan lehdelle jälleen, mikäli mahdollisuus aukeaa.

Hän vihjaisi, että Espanjassa on oma Playboynsa, ja koska hänen poikaystävä asuu siellä, voisi hän poseerata lehdelle jossakin vaiheessa. Ruokolan mukaan hänen uusi miesystävänsä hyväksyy täysin sen, että hän on poseerannut alastonkuvauksissa ja on esillä julkisuudessa.

– Hän on äärettömän ylpeä siitä, mikä on tärkeä juttu. En voisi olla ihmisen kanssa, joka ei hyväksyisi sitä. Se on osa elämääni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt