Tässä ovat Miss Universum -kisojen ylivoimaiset ennakkosuosikit – 18-vuotias kuvankaunis sometähti nousi suureen suosioon: Instagramissa näyttäviä kuvia

Julkaistu:

miss universum
Miss Universum -kilpailun voittaja valitaan sunnuntaina Fox-kanavan lähetyksessä.
Miss Universum -kilpailut järjestetään tänä viikonloppuna Bangkokissa, Thaimaan pääkaupungissa. Suomea kisoissa edustaa 24-vuotias Alina Voronkova.

Kilpailuun osallistuu tänä vuonna huimat 94 kaunotarta eri puolilta maapalloa. Kisassa käydään perinteisesti uimapukukierros, iltapukukierros ja fantasiapukukierros. IS kertoi torstaina siitä, miten Alina asteli lavalle kaksivärisissä bikineissä.
Voittaja ratkeaa sunnuntaina Fox-kanavalla esitettävässä suorassa lähetyksessä. Koomikko Steve Harvey juontaa lähetyksen plusmalli Ashley Grahamin kanssa.

Kun kilpailu lähestyy loppuaan, kisassa on noussut jo esiin selviä ennakkosuosikkeja. Insider-lehti kertoo, että neljä kaunotarta vaikuttavat olevan suosiossa ylitse muiden. Lehden arvio perustuu kaunotarten suosioon sosiaalisessa mediassa, vedonlyöntikertoimiin, lehtien arvioihin sekä omaan mielipiteeseen.

Miss Puerto Rico Kiara Ortega


25-vuotias Kiara Ortega on varsin kokematon kauneuskisoissa, mutta hän on noussut vedonlyöjien suosikkikohteeksi Miss Universum -kisan edetessä.

Joidenkin väitteiden mukaan Ortegan kokemattomuus on kuitenkin näkynyt kisalavalla kompurointina ja pienenä epävarmuutena. Ortega on varttunut Puerto Ricossa 15 000 asukkaan pikkukaupungissa Rinconissa.

Miss Albania Trejsi Sejdini


18-vuotias albanialainen Trejsi Sejdini on herättänyt paljon huomiota Miss Universum -kisoissa nuoren ikänsä ja somesuosionsa takia. Nuorella kaunottarella on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa. Hän jakaa seuraajilleen tiuhaan tahtiin upeita mallikuviaan.

Miss Ecuador Virginia Limongi


24-vuotias Virginia Limongi on noussut hieman yllättäen kilpailun loppumetreillä suureen suosioon. Myös Limongi nauttii somessa suurta suosiota. Hänellä on yli 300 000 seuraajaa Instagramissa.

Miss Filippiinit Catriona Gray


24-vuotias Catriona Gray on Miss Puerto Ricon ohella kisan suosituimpia kaunottaria. Filippiiniläis-australialainen tumma kaunotar on tehnyt töitä laulajana, juontajana ja mallina jo pitkään. Lisäksi hän on kauneuskisojen todellinen konkari. Aiempi menestys missimaailmassa näkyy tänä päivänä myös somessa: Graylla on Instagramissa melkein 900 000 innokasta seuraajaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt