Viihde

”Maailman seksikkäin säätyttö” Yanet, 28, näytti elämästään uuden puolen – julkaisi yllättäen kuvia menneisyydestä, jotka saavat hätkähtämään

Julkaistu:

säätyttö
Yanet Garcia ponnahti näyttävillä tv-esiintymisillään julkisuuteen vuonna 2015. Sen jälkeen hänestä on tullut sometähti, jota Playboy tituleerasi ”maailman seksikkäimmäksi säätytöksi”.
Meksikolaisesta Yanet Garciasta on tullut sosiaalisessa mediassa sensaatio. Garcian, 28, säätiedotuksista on tullut valtavan suosittuja paitsi hänen kotimaassaan Meksikossa, myös ympäri maailmaa.

Raketin lailla julkisuuteen vuonna 2015 noussut Garcia näyttää nauttivan saamastaan huomiosta täysin rinnoin. Hän on esiintynyt paljastavissa asuissa useiden miestenlehtien sivuilla, sekä tähdittänyt myös paikallisten artistien musiikkivideoita.
Garciaa seuraa Instagramissa huikeat 8,3 miljoonaa käyttäjää. Hän esittelee sosiaalisessa mediassa kurviensa lisäksi muun muassa treeniliikkeitä ja otoksia työstään säätyttönä.
Nyt kaunotar on kuitenkin julkaissut kuvapalvelussa jotain hyvin erilaista. Garcia on yhdistänyt julkaisuunsa kolme kuvaa eri vuosilta. Vasemmanpuoleisimmassa kuvassa hän kertoo olevansa 17-vuotias ja keskimmäisessä 20-vuotias. Oikeanpuolimmaisen otoksen Garcia kertoo ottaneensa hiljattain.
– Älä koskaan anna periksi! Kova työ kannattaa, hän kirjoittaa kuvatekstissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuvista näkee, kuinka vielä vajaat 10 vuotta sitten Garcia oli huomattavasti hoikempi kuin s
Garcia työskenteli mallina ennen tv-uraansa. Hän sai kansainvälistä suosiota, kun Playboy kehui hänen olevan ”tyttö, jonka takia haluat katsoa säätiedotuksen.” Sen jälkeen häntä on kansainvälisessä mediassa usein tituleerattu ”maailman seksikkäimmäksi säätytöksi”. Tiettävästi Garcialla ei kuitenkaan ole meteorologin koulutusta.

Sosiaalisessa mediassa on arvuuteltu jo pitkään, onko Garcialle tehty mahdollisesti kauneusleikkauksia, sillä hän näyttää huomattavasti erilaiselta kuin muutama vuosi sitten.

– Peppuni on täysin aito. En ole koskaan kiistänyt rintaleikkausta, mutta kaikki muu vartalossani on täysin luomua, Garcia kertoi La Saga -ohjelmassa huhtikuussa.
Heinäkuussa Garcia erosi poikaystävästään. Ammattipelaaja Douglas ”FaZe Censor” Martin, 23, kertoi Youtubeen lataamassaan videossa jättäneensä Garcian, koska halusi omistautua täysin Call of Duty -pelin pelaamiseen.

– Päivässä on vain 24 tuntia ja minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa tyttöystävälle, Martin selitti eropäätöstään Daily Starin mukaan.

– Olen niin keskittynyt pelaamaan Call of Duty -peliä, etten voi antaa hänelle hänen kaipaamaa huomiota ja tiedän, että näin tulee olemaan ainakin vuoden ajan.



Daily Mailin mukaan pari ehti olla yhdessä kolmen vuoden ajan. Pariskunta asui yhdessä vuoden ajan New Yorkissa, mutta Garcia muutti takaisin Meksikoon luodakseen uraansa mallina ja säätyttönä. Pari jatkoi kuitenkin etäsuhteessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt