Viihde

SK: Tosi-tv:stä tutut Aki ja Rita muuttivat Alanyaan upeaan huvilaan – talvesta tulikin painajainen

Julkaistu:

tosi-tv-tähdet
Temptation Island -tosi-tv-sarjasta tutut Aki ja Rita muuttivat talveksi Turkkiin Alanyaan. Kokemus ei ole ollut mukavin mahdollinen.
Satakunnan Kansa kertoo viikonlopun lehdessään, että televisiosta tuttu pariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen muuttivat talveksi Alanyan kaupunkiin Turkkiin. Esikoistaan odottava pariskunta on vuokrannut talveksi käyttöönsä Bektasin vuoristossa sijaitsevan upean villan. Toimittaja vieraili parin luona huvilalla.

Pariskunta kertoo SK:lle, että vaikka maisemat ovat upeat ja he ovat viihtyneet Turkissa hyvin, talvi on ollut hyvin haasteellinen.

Rita tuli heidän suureksi ilokseen raskaaksi juuri ennen pariskunnan muuttoa Turkkiin. Vaikka raskaus oli odotettu, sen ensimmäinen kolmannes on ollut todella vaikea. Turkissa oleskelu ei ole tehnyt oloa yhtään paremmaksi.

– Minulla alkoi pahoinvointi heti, kun tulimme tänne. Olen maannut sängyssä, oksentanut kaiken, mitä olen suuhuni laittanut, käynyt sairaalassa ja ollut kolme kertaa tiputuksessa, Rita kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kun pari saapui Turkkiin lokakuussa, maassa oli helteisen lämmintä ja paahtavaa. Se ei helpottanut pahoinvoivan Ritan oloa.

– On se aika yksinäinen fiilis maata sängyssä jossain Alanyan vuoristossa ja olla Akin autettavana, hän sanoo.


Rita myöntää välillä pohtineensa, että voisi olla mieluummin omassa kodissaan Porissa, ja syödä tuttua, suomalaista ruokaa.

– Villa on varattu toukokuuhun saakka, mutta auton nokka suuntaa kohti Porin Järvikylää heti, kun Rita niin sanoo, Aki sanoo.

Uusi oma tv-ohjelma tulossa

Aki ja Rita tekevät Turkissa omaa tv-ohjelmaansa ja ohjaavat ryhmäliikuntaa. Ohjelmasta ei ole vielä kerrottu lisätietoja julkisuudessa. Aiemmin pariskunta teki yhdessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmaa. Sitä esitettiin Livillä vuonna 2016.

Tv-pariskunta nousi tunnetuksi vuonna 2015, kun he ottivat osaa Nelosen suositun Temptation Island -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle. Ohjelmassa viehättävät sinkut yrittävät houkutella varattuja miehiä ja naisia viettelyksen viemäksi.


39-vuotias Rita ja 43-vuotias Aki kertoivat lokakuussa julkisuudessa odottavansa esikoistaan. He kertoivat raskaudesta jo kuudennella viikolla, koska ovat kärsineet lapsettomuudesta 3,5 vuotta.

– Syy, miksi kerromme tästä jo nyt, on se, että olemme kertoneet avoimesti lapsettomuushoitojen aloittamisesta. Moni on elänyt sydämellään mukana ja emme voi enää olla vastaamatta kyselyihin ja viesteihin oletettujen hoitojen etenemisestä ja kierrellä totuutta, Rita kirjoitti faneilleen Instagramissa lokakuussa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Suomalaiset töllöttivät televisiota lähes 3 tuntia vuorokaudessa – vuoden katsotuinta ohjelmaa seurasi keskimäärin yli 2,4 miljoonaa ihmistä
   Kotimaa
  3. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
   Kotimaa
  4. Tunti sitten
  5. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
   Kotimaa
  6. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
   NBA
  7. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
   Maastohiihto
  8. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
   Kotimaa
  9. 2 tuntia sitten
  10. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
   Viihde
  11. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
   Tiede
  12. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
   Kotimaa
  13. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
   Viihde
  14. Näytä lisää